Mi moje poprzednie wakacje będą kojarzyły się głównie z
Mr X - Playa Hater
I Smooth 7 - Coolin In Da Ghetto
klimacik to te tracki mają

dodatkowo:
Tha Dogg Pound - Cali iz Active
Lil Half Dead - Had to be a hustla
Tha Dogg Pound - Dat Ain't My Baby
Tha Dogg Pound - It'z A Good Ass Day
no i przekozackie
Bone Thugs-N-Harmony - BUDDAH LOVAZ
To chyba wszystko co przychodzi mi na pierwszą myśl

Chociaż jestem pewien że taki tracki można było by wymieniać godzinami

I Smooth 7 - Coolin In Da Ghetto jest rewelacyjny...muszę przyznać, że kompletnie zapomniałem o nim. Masz coś w ogóle na płytach lub kasetach I Smooth 7 ? Chętnie bym kupił
Nie będę zakładał tematu tylko podłączę się pod ten: znacie jakieś g-funkowe, wolne albumy nadającę się na chill? Coś w stylu 'Itz your fantazy' czy 'Summer breeze' Quika ;p
(12-06-2010 08:54:58)born2wice napisał(a): [ -> ]I Smooth 7 - Coolin In Da Ghetto jest rewelacyjny...muszę przyznać, że kompletnie zapomniałem o nim. Masz coś w ogóle na płytach lub kasetach I Smooth 7 ? Chętnie bym kupił
Nie, niestety nic

Sam również chciałbym kupić, no ale nie ma gdzie

(12-06-2010 15:53:49)Karmel WZSP napisał(a): [ -> ] (12-06-2010 08:54:58)born2wice napisał(a): [ -> ]I Smooth 7 - Coolin In Da Ghetto jest rewelacyjny...muszę przyznać, że kompletnie zapomniałem o nim. Masz coś w ogóle na płytach lub kasetach I Smooth 7 ? Chętnie bym kupił
Nie, niestety nic
Mysle ze cena by cie odstraszyla bo to chyba najdrozszy obok "Gumbo Roots" Battlecat'a g-funkowy album - osiaga naprawde zawrotne cyfry jesli sie pojawi..
(12-06-2010 16:15:41)Mietek23 napisał(a): [ -> ] (12-06-2010 15:53:49)Karmel WZSP napisał(a): [ -> ] (12-06-2010 08:54:58)born2wice napisał(a): [ -> ]I Smooth 7 - Coolin In Da Ghetto jest rewelacyjny...muszę przyznać, że kompletnie zapomniałem o nim. Masz coś w ogóle na płytach lub kasetach I Smooth 7 ? Chętnie bym kupił
Nie, niestety nic
Mysle ze cena by cie odstraszyla bo to chyba najdrozszy obok "Gumbo Roots" Battlecat'a g-funkowy album - osiaga naprawde zawrotne cyfry jesli sie pojawi..
Ogólnie to jego płyty nie są bardzo drogie :
Coolin In Da Ghetto - 30 - 80 zł
T.H.U.G. Poetry - 50 - 100 zł
Ghetto Life - 100/150 - 300 zł
za tyle mniej więcej da się raczej kupić na CD.
Jak na polskę to dość drogo.