G-funk.eu forum

Pełna wersja: Franek Kimono
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Franek Kimono czyli Piotr Fronczewski. Pierwszy raper nie było jeszcze stringów jak to śpiewał w ów niestety słynnej piosence ,co nie zmienia faktu, że wypadł tam najlepiej.

Single [edytuj]

SP:

* Franek Kimono Tonpress 1983
* Franek Kimono Arston 1984

Albumy [edytuj]

LP:

* Crazy Zdzich Polton 1986

CD:

* Franek Kimono Alcom 1991
* Franek Kimono Sony Music Polska 1999
* Pan Kimono. Toczy się życie. Sony Music Polska 1998
* Teraz pieniądz w cenie - gościnnie w piosence "W aucie" jako Franek Kimono Prosto 2007
* Franek Kimono Sony Music Polska 2008

Kasety [edytuj]

* Franek Kimono i "goła prywatka". Vega 1986
* F. Kimono. Hossa Bossa. Brawo 1990
* Pan Kimono. Toczy się życie. Sony Music Polska 1998

Pisałem sobie z Bornem na sb i zwróciłem uwagę, że brak o nim tematu, a należy mu się. Osobiście lubię jego tracki mają swój klimat.
Propsy Zią! Uwielbiam Fronczewskiego! Jest nie do wyjęcia!
"Ja jestem King Bruce Lee karate mistrz" Big Grin haha
Franek jest git ;-) nie rajcują mnie jego piosenki tak bardzo Big Grin Ale "King Bruce Lee" jest zajebiste Big Grin i "Tankowanie Nocą" no i z Sokołem i Ponem " W Aucie" Big Grin
Pozdro.
Big Grin to jest mój klasyk hehe.
"po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie" Big Grin
(14-06-2010 12:34:53)Komandos napisał(a): [ -> ]Big Grin to jest mój klasyk hehe.
"po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie" Big Grin

Mnie to też rozwalaCool
propsy za ten temat dla ciebieSmile Franek Kimono wymiata, kiedys kumpela podrzucila mi jakas skladanke z gazety z konkursu dj, byly tam sety tak ok15 min i wtedy uslyszlam Dysk Dzokeja Franka i do dzis go strasznie lubieSmile "i gaz do dechy i wypuszczam czad z aparatury co ma 1000 wat" moja nuta na domowki, pozdro
Oprócz tego co wymieniliście to polecam "Ja jestem Menago" i "Sound Ciężkie Brzmienie"
"king Bruce Lee karate mistrz",miłe dla ucha piosenki pana Fronczewskiego są już klasykiem Big Grin
Lubię go !!! zajebiste piosenki, Franek Kimono jest w 100% lepszy od tego całego G-Unit i Firmy, takie jest moje zdanie
Stron: 1 2
Przekierowanie