heehe od chlopa nie bralem, swego czasu kupowal u mnie na allegro, ale jak widze syf, jaki sie zrobil w komentach, to i dobrze, ze czlowiek sie na napalil na nic z jego "kólekcji"

szkoda , miał takie płyty których pewnie już w życiu nie kupie , podobno go nażeczona z domu wyrzuciła phy
Born - czas na jakieś wyjaśnienie tego wszystkiego , bo masz czasem fajne płytki do kupienia ale ludzie nie chcą za bardzo kupować(sam bym coś wziął) . Przydałoby by się więc oficjalne jakieś wyjaśnienie.
pz
?
Ja chędożę, z tego co czytam na innych forach born stał się wrogiem publicznym nr. 1...
Tyle chujowych komentarzy i pomówień, że czas zabrać głos i powiedzieć parę słów.
Kupuję u typa już chyba rok czasu. Wszystko jest zawsze tip-top: kontakt, ceny, towar - wszystko. Faktycznie, był moment kiedy pojawiły się problemy z dostarczaniem paczek. Jednak cała sytuacja została wytłumaczona, a wszelkie zaległości nadrobione.
Ludziom niestety brakuje empatii i często zamiast spróbować się dogadać, wytłumaczyć całą sytuację wolą iść na wojnę. Od tego Bozia nam dała rozum, żeby POROZUMIEWAĆ się w sytuacjach konfliktowych, a nie napierdalać w chłopaka inwektywami na każdym forum na świecie.
Dlatego apeluję: wrzućcie czasem na luz, schowajcie urażoną dumę i postarajcie się zwyczajnie dogadać. Gwarantuję, że można...
Peace !
Już się natłumaczyłem za siebie, teraz czas na opinię osób, które u mnie kupują od wielu miesięcy, dziesiątki płyt i nie mają żadnych problemów.. to chyba będzie najlepszym wyjaśnieniem całej sytuacji.
Od siebie mogę dodać, że prócz [skandalicznej] sprawy z Hejterem, Mimem21, [Mietas to inna bajka] nikt nie miał ze mną problemów. Ani zajawkowicz, ani NineTwo, ani McRhyme, ani czesio, ani Goly nie mieli i nie maja ze mna problemów.
Niejednokrotnie pisałem o swoich życiowych przebojach, które miały bezpośredni wpływ na moje działania na wielu płaszczyznach, stąd też wiele negatywnych opinii. Wszystko się jednak zmieniło, gdy moja sytuacja się znormalizowała, wróciłem do dawnego hobby, jakim jest kolekcjonowanie etc. Jeżeli pojawia się jakiś problem, dobrze jest się dogadać a nie wszczynać rwetes o sprawę, które w 100% można pokojowo załatwić.
ja zwracam honor dostalem kase po bardzo dlugim okresie ale niestety posmak zostal

z swojej strony moge napisac tylko tyle, ze zrobilem klika razy zakupy u brona alias ThugLocc

i jak do tej pory wszystko ok,czsami czas sie wydluza innym razem plytki sa szybciej niz myslisz
kontakt wzorowy,od korospodencji z bornem moja poczta juz peka
teraz tez czekam na zamowienie od niego,a pozniej sa plany na duze zamowienie
wobec mnie zawsze spoko
Ziomek sprzedajesz jeszcze płytki?
Czy ktoś na forum ma problem podobny do mojego, czyli rozliczenie się z bornem? Bo wisi mi jeszcze sporo płytek, a kontakt "zapewniający o rychłym wysłaniu" nagle się urwał.. [a płyty zamówione w listopadzie]
Rafał, jeśli to czytasz to od 2 tygodni czekam na odpowiedź na moje maile!