G-funk.eu forum

Pełna wersja: DonGURALesko
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
wyszedl pierwszy klip to plyty

jaram sie nawijka Gurala w kawalku, od wczoraj katuje caly czas. bit troche jednak mnie rozczarowal ale dlatego chyba ze przyzwyczailem sie do produkcji z pierdolnieciem od Matheo - choc wstawka ta po 2 minucie genialna- palce lizac, czekam na plyte ....
Gural to jedyny polski raper oprócz Łony, którego bardzo lubię i ten track jest zajebisty!
Nowa płyta Gurala powinna być lepsza od poprzedniej, ale ja i tak tęsknie za starym Killaz Group ;(
szczerze myslalem ze Gural znow bedzie nawijal o dupie marynie ale rozwalił tym kawalkiem - konkretny tekst na dobrym bicie - choc mimo wszystko moglby miec wieksze pierdolniecie podklad Tongue zanosi sie gruba plyta Big GrinBig GrinBig Grin
kazdy chce wieszego pierdolniecia a ja tylko sie smuce tym ze to nie to samo co stary Gural z PDG z 99 roku :/ ale i tak dobrze w porownaniu z szitem jaki zrobil ostatnio z matheo Smile
Niezly ten kawalek, napewno brzmi lepiej niz caly ten gowniany "El Polako" ale do "Betonowych Lasow" jeszcze daleko - sprawdze album jak wyjdzie bo to jedyny typ z polskiego hip hopu, ktorego kariere jeszcze sledze jakos na bierzacoSmile

Takiego Gurala chce slyszecBig Grin
Gurala lubiałem na pierwszym KASTA Składzie albo Killazie peirwszym a teraz po prostu nie lubie jego twórczości. Głos ma dla mnie potęzny ale nie lubie produkcji w stylu Matheo Wink I tak jaram sie jak dziecko słysząc jego zwrote z Familia/kuzyni z Beat Składem Big Grin
I tak jaram sie jak dziecko słysząc jego zwrote z Familia/kuzyni z Beat Składem Big Grin
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=OHsADIn6bpg Beat Squad - Takie Chwile (Isaak mix) ta zwrotka Gurala jest zajebista w dodatku oldschoolowa! Polecam.
mi znow strasznie pasuje Gural na bitach Matheo - zreszta moim zdaniem koles ma talent i naprawde robi tluste bity a Gural tak jak wczesniej Tede - rozwalaja na jego produkcjach. mam nadzieje ze plytka bedzie pelna zajebistych numerow bo kawalek narobil smaku ......
mam tego singiel..myślę , że to będzie dobra płyta..
"Inwazja Porywaczy Ciał" miała chyba zbyt duże pierdolnięcie Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Przekierowanie