G-funk.eu forum

Pełna wersja: Fo'Clips
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nie będę kopiował tutaj jego całej biografii , jeśli ktoś go nie zna , znajduje się ona na stronie

http://www.g-funk.eu/Fo-Clips

Dla mnie znakomity raper , mógł nieźle zamieszać na rynku rapowym . Dla mnie bardzo dobre flow i głos . "Just Be Thankful" to dla mnie jedna z najlepszych płyt G Funkowych w historii a sam Fo'Clips obecnie moim ulubionym raperem .A jakie jest wasze zdanie ??? . Pozdrawiam
No zgadzam się b. dobry raper, taka lekko undergroundowa wersja Nate Dogga Big Grin Ja go bardzo lubię słuchać, ale jak zawsze ktoś musiał kropnąć dobrego rappasa... R.I.P
A zabójca został złapany ? Bo z tego co wiem nie .
Nie.
dobry ziomek szkoda ze zginął
Jeden z moich ulubionych raperów. Jego płyta jest po prostu genialna, najbardziej podchodzi mi kawałek 'Can You Feel Me' i 'Just Be Thankful'. Zapowiadał się na prawdę zajebiście, szkoda że zginął. Mógł stworzyć jeszcze wiele zajebistego g-funku.
Był świetnym Raperem Jego płytka To dzieło R.I.P
Od Fo' Clipsa zacząłem na poważnie interesować się G-funkiem. To jeden z moich ulubionych raperów. Świetne flow, lirycznie też nieźle i przyjemny dla ucha głos. Jak dla mnie na albumie "Just Be Thankful" nie ma słabego kawałka. Szkoda że zginął bo mógł się nieźle rozwinąćSad R.I.P.
Kozacka solówka, BigM to dobrze ujął, taki undergroundowy Nate Dogg Big Grin Wielka szkoda, że został zamordowany, to na pewno dużo strata dla g-funku. Nie można też zapomnieć o jego występach na solówce Tweedy Bird Loca i w Bloods & Crips.
Plyta Just Be Thankful dla mnie najlepsza jaka zostala wydana w Dangerous Records
RIP Fo Clips
Stron: 1 2 3
Przekierowanie