przesluchalem ze wzgledu ze maczal w tym palce 600V - ogolnie to cienko duzo srednich a nawet bym powiedzial slabych numerow - kilka tylko dobrych i fajne niektore remixy. osoba ktora mnie zaskoczyla na plus to VNM - ewidentnie najlepsze zwrotki na projekcie - gniecie wiekszosc osob tam wystepujacych. do tego moge tez dodac dobry numer Pezeta z Pono, Wojtek w kilku dobrze pojechal i mistrzowski kawalek Malolata - reszta bardzo srednio ....
Mam podobne odczucia uważam ,że najlepszy track to Jestem Swój. Nie rozumiem co ten tam niby pseudoniemiec robi. Mnie właśnie VNM wkurwia jego głos coś jak Jay-Z i się na dłuższą metę słuchać nie da .
e tam mi VNM pasuje - cholera byle wiecej takich osob na scenie co sie wyroznia od wszystkich. tez puszczam Jestem Swoj dla mnie VNM zjadl Sokola tam haha

Diox tez zajebiscie pojechal w Licz Sos, do tego moge dodac HiFi Bande bo ladnie wyszli w Noc Nie Daje Snu, jeszcze Mentalne Blizny - dobry numer - Malolat pieknie polecial po bicie
Najlepszy kawałek moim zdaniem to "I żeby było normalnie",zajął wysokie miejsce w rankingu ViVY (3),
ma niezły beat i dobry tekst.Nieszczęściem w szczęściu jest jędker...
Po przesłuchaniu stwierdzam, iż ten mixtape jest po prostu nudny. Jest kilka dobrych kawałków np. te z promo. A VNM nie ma flow dobrego i ogólnie słabiutki.
Średni ten mixtape. za dużo remixów, 600V też się nie postarał. Kawałki są na średnim poziomie. Z całego albumu można wyróżnić 4-5 tracki