G-funk.eu forum

Pełna wersja: Brotha Lynch Hung
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Myślę że postać znana użytkownikom forum ,więc nie będę tutaj wypisywał jego biografii , a dam jedynie link do jego biografii :

http://www.hip-hop.pl/ustawki/projektor....3527885762

Dla mnie jest znakomity ,mocne,chore teksty , z często ukrytym przesłaniem i jego flow w którym świetnie przyśpiesza i dzięki temu nie nudzi słuchacza.Jeden z 15 moich ulubionych raperów ogólnie i jeden z 5 najlepszych z Sac Town . A jakie jest wasze zadanie ?Pozdrawiam
Świetny raper z jego siccmade flow jeden z moich ulubionych, nadał prawdziwe brzmienie Sacramento. Szkoda, że nie odpowiedział na diss Gangsta Dre'a. No i znakomitych raperów odkrył - Mr. Doctor, Sav Sicc, Bleezo, C.O.S. G-Macc. 3 pierwsze albumy to mistrzostwo, łącznie z kasetą Dat'z Real Gangsta, The Virus gorsze, ale na EBK4 niesamowity powrót. Jego kolaboracyjne płyty również b. dobre, mam tu na myśli Nigga Deep, Triganometry, Blocc Movement i The New Season. POLECAM WSZYSTKIM! Geah nigga nutz n gutz slabs of human meat, mafukka, now eat! Big Grin Zapomniałem dodać, że jest też dosyć dobrym aktorem na "Now Eat" polewka maksymalna Big Grin
Aha i dla tych którzy nie wiedzą : Brotha wydaje nowy mixtape ! Więcej na jego myspace.com (MiMi wrzuć na forum linka ,bo nie mogę znaleźć) . Pozdro
Mixtape zatytułowany Gas Station, jak sam Brotha mówi jest on ukończony w 90% czyli coming very soon. Okładka:
[Obrazek: l_8f07f0daaa404e98b518417fe3e52051.jpg]

widzę, że oprócz mnie i COP'a nikt go nie słucha, a szkoda.. Tongue

no i wydaje również album z C.O.S, Suspicion II.
[Obrazek: l_72552473c369430f9d3bebc02ed1c383.jpg]

trzeba przyznać, że gości wybrał zajebistych - Lunasicc, G-Macc, Zagg, Sav Sicc... czekam na to Big Grin
No może wyjść z tego bardzo ciekawa płyta ,mam wielką nadzieję , że Brotha i goście , którzy mają rapować na tym albumie , nadal trzymają poziom.Pozdro
muszę obczaić ten mixtape na razie nie mam swojego kompa i jest dupa
Na razie go nie obczaisz , jeszcze nie został wydany Wink .
MiMi, ja go słucham i to intensywnie! xd
Heh no widzisz Big Grin A kiedyś nie chciałeś go słuchać , jak dawałem Ci linki do kawałków na Steam Smile
Hah to dobrze tylko uważaj bo jak za dużo wciągniesz się w teksty to ci jebnie na banie Big Grin Tongue zresztą dzisiaj widziałeś jego "geniusz" xd
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie