G-funk.eu forum

Pełna wersja: Robótki Ręczne. czyli rysowanie, malowanie itp.itd...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Rysujesz ??? Malujesz ??? Rzeźbisz ???

Jeśli tak to w tym temacie możesz pochwalić się swoimi zdolnościami plastycznymi.

Peace
Widzę że od dawna nic się nie pojawiło. Więc spróbuje trochę rozruszać. macie i się śmiejcie:
[Obrazek: 31205_19_01_10_8_19_54.jpg]
^^^ nawet zajebiste graffiti. Fajnie że Eazy-E i N.W.A tam pisze Wink
Rozwala mnie to "nawet zajebiste" Big Grin

Graffiti dobre nekto. No przynajmniej ja bym lespzego nie zrobił. Tongue
O nie spodziewałem się takiej reakcji. A tak to dzięki.
A oto moje gryzmoły... Proszę bardzo śmiejcie się z Original Gangster'a nabijajcie się...

[Obrazek: 2pt6pn8.jpg]

[Obrazek: 1kod1.jpg]

[Obrazek: fbdvo7.jpg]

[Obrazek: 2va0cxv.jpg]
WoW... Dobre Szczególnie Eazy mi się podoba tylko ta jedna dłoń taka trochę dziwna. Sam bym czegoś takiego nie narysował gdyż albowiem nie potrafię rysowaćTongue.
^^^ Dzięki kolego... przy rysowaniu Eazy'ego wzorowałem się na okładce "Str8 Off Tha Streetz Of Muthaphukkin Compton"

tutaj zamieszczam jeszcze rysunek Ice Cube'a trochę nie wyszło. a poniżej rysunek na Święta jeszcze z gimnazjum gdy miałem ksywkę Irys hehehehe...

[Obrazek: 2h2e1r9.jpg]

[Obrazek: ic7mnn.jpg]
Nieźle, nieźle! Big Grin Ja w życiu bym tak nie na rysował Wink Mi się najbardziej Bob i ten Cube u góry spodobali, ale wszystko bardzo fajne! Cube z okładki "Kil At will" byłby lepszy gdybyś trochę mu kształt głowy poprawił Wink.
[Obrazek: hpim0399.jpg]

A takie ło Big Grin
działo SU-85 z II wojny
ogólnie lubie takie rzeczy rysować, oprócz tego architekturę Big Grin
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie