G-funk.eu forum

Pełna wersja: Hemp Gru
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
^^^ tak a właściwie Moleście. Wilku jako pierwszy urzył skrótu H.W.D.P, w piosence "26. 9. '97"
Płyta Hemp Gru-"Droga" złotą płytą!
(10-04-2011 10:56:33)Lucky Łuk napisał(a): [ -> ]http://www.cgm.pl/aktualnosci,15071,cgm,news.html

(10-04-2011 00:50:08)Lucky Łuk napisał(a): [ -> ]jak to mówił Jacek G. - generalnie to żenada Tongue
hemp gru = cały czas to samo
no nie wiem,czy cały czas to samo..
Droga>[Klucz>Jednosc]
ale i tak Droga to na mocna 4 dostała !
Flow Wilka jest nie do rozjebania i kropka. Wejście w bit też ma zdecydowanie najlepsze na polskiej scenie.
Warto nadmienić również, że jego wada wymowy jest zajebista Smile nie jakieś r/ł jak Radoskór... Smile
no plus dość częste elo na wejście od Wilka.
wczesniejsze kawałki zdecydowanie dobre, klucz wiadomo klasyka no i teraz tez znajdzie sie sporo ciekawych produkcji ale brniecie caly czas w to samo zajeżdża mi troche populizmem dlatego ich teraźniejsze albumy omijam, nie szerokim- ale łukiem. Tym bardziej dlatego, ze nie nawidze jak ktos w tak banalny sposob stara mi sie wpoić tak oczywiste zasady jak JLB, oczywiscie w przelozeniu na rzeczywistosc 3 slowa kryjące sie pod tymi literami maja duze znaczenie ale wpajanie ich w tak dogłębny sposob sluchaczowi zakrawa na smiesznosc a ludzie sluchajacy takich gniotow sa pozniej strasznie ograniczeni gatunkowo co do muzyki i jej postrzegania. Nie ma to jak wyluzowany styl, bez pozery. Na skandalu Wilku byl autentyczny, teraz jakos do mnie nie trafia. Obecnie z naszej sceny bardzo lubie Vienia bo sie chłopak wczuwa i nie pozeruje, pelen szacun i przede wszystkim jest dobry
Stron: 1 2
Przekierowanie