G-funk.eu forum

Pełna wersja: Cold 187um
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Cold 187um (dziś już tylko Cold 187) stał się oficjalnym członkiem Psychopathic Records (tak tej od ICP i Twiztid). Nakręcili nawet już jeden teledysk, a sam album "The Only Solution" ma wyjść w 2012 roku.

ale lipa,koles robi super smieszne miny
Jako Juggalo oficjalnie mówie ,że Psychopathic Rec. schodzi na psy .
Okropny track, nie wiem jak mozna cos takiego wypuscic. Oni w ogole sluchaja swoje kawalki?
(25-12-2011 20:26:21)Czarny napisał(a): [ -> ]Oni w ogole sluchaja swoje kawalki?
Dowaliłeś do pieca. Smile

Kurde, Cold, który był rewelacyjnym producentem, prawie legendą, takie gówno wypuszcza.
(25-12-2011 20:46:17)Karmazynowicz napisał(a): [ -> ]
(25-12-2011 20:26:21)Czarny napisał(a): [ -> ]Oni w ogole sluchaja swoje kawalki?
Dowaliłeś do pieca. Smile

Kurde, Cold, który był rewelacyjnym producentem, prawie legendą, takie gówno wypuszcza.

Idź sobie ;p nie zrozumiales mnie ;p

A Cold nigdy jakos nie byl dla mnie wybitnym producentem, ale prawda - był bardzo dobry i jaralem sie jego produkcjami dosc dlugo, a teraz wystarczy spojrzec co sie stalo... ;/
To już nie złote czasy Above The Law ale ja wciąż się nowszymi jego produkcjami jaram solowa płytka Fresh out the Pen jak dla mnie kozak a tu jakis nowy klip tez daje rade

Ps. Te nowsze wrzuty są z mixtapu jakby ktoś miał link byłym bardzo wdzięczny

Stron: 1 2 3
Przekierowanie