G-funk.eu forum

Pełna wersja: Crimies
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Crimies

[Obrazek: FRONT.jpg]

Crimies to 2 raperów pochodzących z Compton wydali jeden album ''it's gonna be Alright'' znajduje sie tam 12 kawałków !!!! Album jest mistrzowski jesli ktos go jeszcze nie słyszał to niech sprawdza typowo wyluzowany album na zajebiaszczych bitch !!! Pierwsza klasa hehehe Big Grin

Mój ulubiony kawałek http://www.youtube.com/watch?v=2jNrmi0en9g

Mistrzostwo swiata
Nawet spoko album,parę kawałków jest wporzo Big Grin.
Megakonkretny album! Wpada do mojej listy ulubionych albumów. Kozackie produkcje, kozackie nawijki i kozacki klimat!
Szkoda że tylko jeden album wydali
Podobnym duetem i albumem jest Stranded którzy też wydali jeden album pod tytułem ''Stranded'',i też są z CPT.
dokładnie też konkretny album jest Big Grin
Czy niektóre tracki z tego albumu Crimies też wam przypominają Real Brothas B.G. Knocc Outa i Dresty? Jest podobny styl produkcji, a raperzy mają podobne flow czasami, np. w tracku Do or Die (hehe B.G. Knocc Out i Dresta też nagrali track o tej nazwie). Podobnie z You Could Be i What We Fightin 4. Na każdym z tych tracków od razu wyobrażam sobie B.G. Knocc Outa i Drestę hehe.
Pamiatam ze kupiłem tą płyte w ciemno pare ładnych lat wstecz i się nie zawiodłem, tylko miło się zaskoczyłem tym krążkiem chłopaków z Hub City.
Hub City kawalek pamietam ze mnie jaral ogolnie cala plytka rozpierdziela! Chlopaki kozacki styl maja.
Już minęło sporo czasu odkad sciagnalem ta plyte i ja przesluchalem, ale wiem, ze jest tam b. duzo kozakow, jaralem sie bardzo dlugo ta plyta Big Grin
Przekierowanie