G-funk.eu forum

Pełna wersja: Mr. Criminal
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3

bit rozjeba.., kozackie pianinko, w takim stylu powinny być bity na detoxie
MR Criminal jest Konkretny Wogóle wole chicano rap niż ten murzyński Meksykańce mają styl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^^^^^^^^^
LOOOL jaki styl - ze nie umieja rapowac Tongue
(23-07-2011 21:29:45)vesemirkm napisał(a): [ -> ]MR Criminal jest Konkretny Wogóle wole chicano rap niż ten murzyński Meksykańce mają styl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Styl, który w 100 % skopiowali od tych drugich Smile
(24-07-2011 13:16:11)NineTwo napisał(a): [ -> ]
(23-07-2011 21:29:45)vesemirkm napisał(a): [ -> ]MR Criminal jest Konkretny Wogóle wole chicano rap niż ten murzyński Meksykańce mają styl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Styl, który w 100 % skopiowali od tych drugich Smile

Może masz racje Ale meksykańce robią uliczny rap a murzyńscy raperzy zmienili go na komercje np snoop dogg i david guetta oczywiście nie wszyscy POZDRO!
^^^^^^
uliczny rap mowisz hahah
1. oni nigdy by nie mogli byc komercyjni bo kto by chcial sluchac kogos kto nienumie rapowac
2.rap od zawsze byl komercyjny jak kazdy rodzaj muzyki i tak snoop i uliczny rap w jednym zdaniu= beka
3. tak latynosi robia najlepszy uliczny rap np:

prosze oswiec mnie jaki rodzaj ulicznego rapu jest ten kawalek? bo jak dla mnie to snoop w porownaiu z tym robi super gangsta uliczny rap
Beka.
Przypominam, że to temat o Mr. Criminalu a nie tym czy rap chicano czy czarny jest lepszy.
Mr. Criminal czyli najlepszy styl chicano rapu. Co do najnowszej płyty Criminal Mentality 2 hmmm...... mistrzostwo świata. Za takie płyty jak ta łapie się z przyjemnością. Polecam szczególnie kawałek I like to get high albo Fully Automatic. Dla mnie w pierwszej 5 najlepszych płyt 2011.
Mr Criminal to jeden z nielicznych dobrych reprezentantow chicano, ktore ogolnie dla mnie ssie.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie