Bardzo fajny track. Czekam na cały album!

Sprawdziłem ich płytę "nadal lubię życ inaczej" i jako fan Rafiego stwierdzam, że ta płyta jest beznadziejna.
kurna, przesłuchałem dosłownie z 4 razy całość i w ogóle nie umiem się do niej przekonać.
"nowy" Rafi jest dużo lepszy.
(26-12-2011 17:00:04)macek180 napisał(a): [ -> ]Sprawdziłem ich płytę "nadal lubię życ inaczej" i jako fan Rafiego stwierdzam, że ta płyta jest beznadziejna.
kurna, przesłuchałem dosłownie z 4 razy całość i w ogóle nie umiem się do niej przekonać.
"nowy" Rafi jest dużo lepszy.
według mnie to jest ich najlepsza płyta... kawałki jak Familia i Kuzyni, Czyżby,Człowiek taki jak ja , i jeszcze kilka pozycji to dla mnie osobisty klasyk .
no widzisz, jak kto lubi.
dla mnie ta płyta jest słaba, denna i monotonna.
no, ale to moje zdanie.
Za to Rafi w RR Brygadzie to zupełnie co innego! polecam ich płytkę "Super Moc".
Hehe no to jest Czarny. Nie wiedziałem, że jest modelem
A tak wgl to Czarny za parę dni wypuści Epkę z odrzutami i remixami (starsze i nwosze kawałki), które nie znajdą się na "Przemytnikach..".
Cytat:Dla wszystkich,którzy czekaja na "Przemytników Szczescia",mam info,ze płyta się opózni nieco,nie wiem dokładnie o ile,,ale by umilic czekanie oddaje Wam Ep-kę"Licencja na latanie",która to traktujcie raczej jako ciekawostke dla wiernych Słuchaczy Beat Squadu,niz zapowiedz płyty.Oprócz wspomnianego Beat Squadu,usłyszycie Marte Krzywdę,Kowalla,zwinne Koty z 25 Punktów(Oł je!),Ceke,Waspa,Ry23,Mc Illo, i wielu innych dobrych graczy...Kawałki nagrywane w przeciagu paru lat,niesłyszane wersje demo,remixy i kilka nowych traków,miłego odsłuchu na Laidback-u,Pozdrowizzle http://wyslijto.pl/files/download/1owusg2dm4 http://www.youtube.com/watch?v=lh_TMTWSfSk
- Czarny na FB.
Polecam . Sprawdziłem i czekam na Przemytników. Mimo że to niepublikowane kawałki i niektóre pewnie dość stare , to są fajne i dużo Chilloutu w nich . Najlepszy kawałek to ten tytułowy.
Czarny: "na pewno płyta będzie pełna,ponad 75 min,okładka też dopracowana i ładna,plus niedroga."
A ta epka jest fajna, warto sprawdzić. Też sądzę, że najlepszy track to ten tytułowy

.