G-funk.eu forum

Pełna wersja: Ubiór,Styl.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Yo.
Założyłem ten temat z ciekawośći jak wychodzicie codziennie na miasto, na osiedle , do ziomka czy kumpeli , ogólnie. Jaki macie styl i jakie jest zróżnicowanie między np. moim a Waszym. Mianowicie wstawiajmy tutaj swoje fotki lub linki docelowe do fotki : P Zobaczmy jak bardzo różnią sie nasze style.

Ja zaczne :
http://img407.imageshack.us/img407/9793/przymicu.jpg

Tutaj nagrywaliśmy track 4 fun. Nie wyraźne i wogóle ale chyba powinno wystarczyć.
jak to twoje zdjecie
to nosiłem sie pooodobnie za małolata
kozackie stroje miałem maxx chillout
wzbudzało to uwage.........(dupeczki piszczały)
potem zaczołem zarabiac i pzreszedłem na inny styl gdzie za spodnie mogłem dac 500 zł czy skóre za 2 tysSmile

obecnie przeróznie sie ubieram potrafie elegancko by zaraz na długa białą bluzze zarzucic lebrona cavs skóra i chilloutSmile

mam ze dwie szafy pooodobnych strojów
duzo ciuchów orginalnych prosto ze stanów
jak ktoś cos by chciał moze pw zapodac
Ja mam seksowne koszulkiBig Grin jedna Ice Cube, druga Cypress Hill a na plecach tekst do "Hits From The Bong" hehe, do tego kultowe spodnie M65 us army i poszliBig Grin
ogólnie nie dbam zbytnio o ciuchy ważne żeby nie wyglądać jak kloszardTongue
Lol jeśli chodzi o ubiór to nikt by się po mnie nie spodziewał że słucham G Funku czy G rapu,chodzę normalnie dresy czarne,bluza z kapturem i normalne jakieś buty,po prostu u mnie w mieście nie respektuje się tego i można albo dostać za takie coś manto lub zostać obrzuconym obelgami,chociaż nie raz widziałem takie osoby ubierające się jak ''czarni'' i zawsze po takich sądziłem że nawet by nie wiedzieli co to G-Funk Tongue.
Zależnie od ochoty i dnia wiadomo w zimie nie wylecę w koszuli bo mnie przytnie ogólnie nosze wszystko tzn co się mi podoba i w czym się czuję dobrze ,może to być dres tylko taki z bawełny mogą to być spodnie z koszulką czy jeansy z koszulką ,ale na pewno nie jest to jebana moda która teraz dyktują trendy jakieś kurna pedalskie rurki czy arafatki czy inny pedalstwo.
Wg.Mnie dobrze że ktoś założył taki temat , w końcu ubiór to też jakaś część kultury Hip-Hop.
Cytat:Wg.Mnie dobrze że ktoś założył taki temat , w końcu ubiór to też jakaś część kultury Hip-Hop.

Dokładnie, ja też uważam. Niewiem czemu to wywołuje negatywne komentarze, fajnie jest wiedzieć jaki kto ma styl (niekoniecznie swoje słitaśne focie wrzucać tutaj nałogowo), a i przecież nikt nikogo nie zmusza do wypowiadania się w tym temacie Wink

Do rzeczy...

Ja lubię chodzić w dunkach (ale zima, wiadomo), luźne spodnie (najczęsciej dżinsy, a i kalesony obowiązkowo Big Grin), koszulka z krótkimi rękawami (krótkimi, ale takimi do łokcia Big Grin) i czapka z prostym daszkiem. Nie noszę duragów, anie żadnych arafatek Wink
No to jak jest spoko to ok, po prostu nie zawsze ludziom pasuje rozmowa o tym co się ubiera i ogółem takie dosyć "osobiste" tematy.

Co do tematu: najlepszy jest klasyczny West Coastowy styl, szczególnie na wakacje khaki suit hehe.
No ja szukam jakiś kozackich dunków i nic . ; | Ja za łockie mam rękawy od t-shirta : D Akurat ta fotka co dałem to taka z nienacka i wgle nie przygotowana . Także dużo nie widać. Znaczy..Marcin. Wescoastowy styl. Lubie proste duże koszulki,bandany,wszystko co błyszczy, i czapki od LA ( mam w posiadaniu jedną ). Staram sie wogóle nie kupować białych rzeczy bo jestem tego swiadomy,że moge je szybko uwalic. Ale jak juz jest cos przekozak to musze kupić ; D Lubie dresy bawełniane, szare. Jeansy też nosze, na jak to sie mówi low profilu . Najlepiej rzeczywiscie w lato. Wtedy normalnie można t-shirt. Też tak myśle zeby kupić sobie biały pod koszulek na lato , do tego jakaś dobra kieta, czapka czy durag lub bandana, jeansy i jazda : P
khaki, chucki i biały t-shirt
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Przekierowanie