G-funk.eu forum

Pełna wersja: Mike Mosley
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jeden z najlepszych producentów z Bay Area. Wspólpracował z takimi raperami / skadami jak: The Click, Celly Cel, Freaky Fred, Little Bruce, E-40, C.I.N., Ray Luv, E.Z.S.D., J-Dogg, Marvaless, 2Pac, C-Bo, Richie Rich, The Conscious Daughters, Mac Mall, Marv/Mitch, LeMay, Game Related, RBL Posse, Spice 1, 187 Fac, B-Legit, Messy Marv, San Quinn, TQ, Brotha Lynch Hung, Mac Dre, 918, Cutthoat Committee, Kastro, E.D.I., AP9, 151, Layzie Bone, Young Noble.
Jak dla mnie ścisła czołówka westside'u jeśli chodzi o prdukcje. Wystarczy spojrzeć na artystów z którymi pracował.
Możesz trochę zmniejszyć to foto? Niedługo poszukam jakiegoś pluginu do automatycznego zmniejszania fotek, ale teraz jeszcze proszę o wrzucanie w mniejszym rozmiarze.

A co do Mosleya to wiadomo - patrzysz na listę raperów i wiesz jakie robi produkcje.
(18-01-2010 17:54:31)Marcin napisał(a): [ -> ]Możesz trochę zmniejszyć to foto? Niedługo poszukam jakiegoś pluginu do automatycznego zmniejszania fotek, ale teraz jeszcze proszę o wrzucanie w mniejszym rozmiarze.

może być tak??
Spoko dzięki. Ale normalnie lepiej wklejaj foty z zewnętrznych serwerów, bo jak wrzucasz miniaturę to zjada transfer tego serwera i potem muszę za to płacić.
ok zapamiętam
Moje ulubione jego produkcje

U mnie produkcja nr. 1 to:

Zawsze jak slysze ten bit to az mnie ciary po plecach przechodza.. fenomenalny kawalek!
Przekierowanie