Najlepszy polski raper, przedklada porzadny, prosty przekaz nad nawijanie o blokowiskach, potrafi nagrac piosenke powazna, zyciowa i smieszna...chyba kazdy wie o czym mowie xD co o nim myslicie?

Warto dodać jeszcze o jego niecodziennych umiejętnościach na free.
Jak dla mnie jego free nigdy nie było nadzwyczajne, ot takie pierdolenie od rzeczy

dla mnie ten gosc jest cienki jak dupa weza, to jeden z najbardziej przereklamowanych rapperow, cos jak polski lil wayne, po prostu przecietny rapper ktorego elo ziomy wyniosly na piedestaly
Jak możesz przyrównywać Ostrego do lil wayne-a ??? zastanów się co piszesz , rozumiem że można nie trawic jego stylu ale żeby rzucić takie porównanie.
masz racje, nie powinienen w ten sposob obrazac lil wayne'a

Haha ja mam podobne wrażenie jak dank, ale bardziej porównałbym go do Kanyeya Westa niż do Lil' Wayne'a.
Dobra ja już nic nie piszę.
(23-11-2009 13:40:17)dankndrank napisał(a): [ -> ]masz racje, nie powinienen w ten sposob obrazac lil wayne'a 
Hahahahha dank rozjebałeś mnie. OSTR ma parę fajnych albumów,ale jest dla mnie raperem monotonnym cenie go jako artystę jednak nigdy nie uważałem go za jakiegoś wybitnego rapera.
to idzcie sluchac Firmy xD