G-funk.eu forum

Pełna wersja: Czy Ktos z was uzywa programu Soulseek ????
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Czy Ktos z was uzywa programu Soulseek ????

Najlepszy program do ściągania plików mp3 jaki znam. Gdy wpisujemy artystę w wyszukiwarce plików wyświetlają się całe albumy z kolejno ułożonymi utworami. Dodatkowo mamy możliwość przeszukiwania plików wybranych użytkowników sieci. SoulSeek posiada także wbudowany chat, na którym możemy porozmawiać o muzyce z ludźmi z całego świata.

http://www.darmoweprogramy.org/49/SoulSeek-test

Sciagajcie odezwijcie się na pokoju WestCoast Bykali To pościągamy od siebie coś hahahah

Jak jakieś pytania pisać pomoge!!
Ja ściągam z Wrzuty,i prawie wszystko co chce mogę tam znaleźć ^^
A ja z bearshare jeśli chodzi o pojedyncze piosenki Smile Ale spróbuje tego Soulseek'a
Oj na wrzucie nie ma wszystkiego napewno Big Grin Np. ja miałem kiedyś teledysk ze składanki Ronnie Rona - Gangsta-Lations (Mama Named Me Batman), ale straciłem go, nie mogłem go nigdize znaleźć, a tu na SoulSeek jest Tongue
WŁAŚNIE ZASSAŁEM i zobaczymy
a jak ma mi się to ściągać bo mam zaznaczone do ściągania a ni się nie zasysa
No to jak juz ktoś to ma niech się odezwie na pokoju westcoast bay kali ja mam nick Mysterio89 to się powymieniamy albumami i pościągamy od siebie
Nieogarniam jak tam się cokolwiek ściąga albo nie wyszukuje mi żadnego tracku co chce Tongue
Jest jest ... najpierw naucz się obsługiwać ten program Tongue
program jest swietny, kilka lat temu zaopatrywałem sie tam u ''najlepszych'', mozna zawrzec na nim na prawde spoko znajomosci a najgorsi sa tam tylko francuzi

zainstalowalem znowu soulseeka, czasem bede tam zagladal do pokoju westbaykali, takze wszelka wymiana mile widziana
Czy ja wiem Że najgorsi są francuzi mnie bardziej już SZkopy wnerwiają hehhe Tongue
Stron: 1 2 3
Przekierowanie