G-funk.eu forum

Pełna wersja: Grubson
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
W sieci pojawil sie kolejny teledysk GrubSona. Promuje on fenomenalny album O.R.S., ktory ukazal sie nakladem MaxFloRec w sierpniu tego roku.

GrubSon jest obecnie w trasie, wiec jakby ktos wahal sie czy pojsc na jego koncert, to polecam mu obejrzenie tego wlasnie teledysku. Oto link.

Szczegolowe info o artyscie, jego poczynaniach i trasie koncertowej znajdziecie na stronie wytwórni GrubSona.
No super, ale jest dział "Polska" i tam to powinno od razu trafić.

Przenoszę.
boze ale chujnia pseudo rap
NieTongue
O nie, co to ma być. Wcześniej nawet tego nie słyszałam Wink sklepikarz, props- Grubson to pseudo raper
Nie wiem co niektórzy ludzie widzą w Grubsonie, może i ma kilka kawałków wpadających w ucho, ale w ogóle mi nie podchodzi
Byłam bardzo ciekawa kto to taki bo pełno ludzi go słucha i dowiedziałam się kiedy pytałam znajomą co puszcza z telefonu, żeby wiedzieć czego unikać bo tak żałosnej nawijki od dawna nie słyszałam. Ciekawi mnie co ludzie w nim widzą.
Czy ja jestem jedyną osobą orócz perk1991 na forum, która lubi Grubsona? Tongue
Sam nie jesteś. Tongue
Niektóre kawałki ma nawet spoko Wink, bardzo mi się podoba np. http://www.youtube.com/watch?v=2bTxhRfriVY
Stron: 1 2 3
Przekierowanie