G-funk.eu forum

Pełna wersja: Big 50
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Raper pochodzący z Houston w Teksasie.Ma on na swoim koncie dwa albumy,pierwszy raz można rapera słyszeć w 1995 roku kiedy wydaje album w Truy Duce Records pod tytułem Ain't No Turnin Back,produkcją na albumie zajęli się Jermaine "Mr. Optimo" Chretien i Sean 'Solo' Jemison,na albumie znajduję się 15 kawałków,dwa lata póżniej raper wydaje drugi swój album pod nazwą 4 A Gee,artysta znów wydaje album w Tray Duce Records,na tym albumie znajduje się 14 dobrych kawałków.Obie płytki są godne sprawdzenia,polecam Smile.

potwierdzam info - zajebiste plytki, bardzo dobry material - choc bardziej nie wiem czemu podchodzi mi pierwsza ale i tak obie sa na dobrym poziomie
sprawdziłem obie
Ain't No Turnin Back zdecydowanie lepsza ,natomiast 4 A Gee można przesłuchać ale szału nie ma
Powiem szczerze jeden z moich ulubionych G-funkowych artystów 2 płytki miaaaaazga sprawdzać!! Jak dla mnie 4 A Gee jest trochę lepsza ale i tak obydwie super Wink
Nawet, nawet - może być. Wink
zajebisty jest a nie nawet nawet Big Grin
Przekierowanie