G-funk.eu forum

Pełna wersja: TDF vs. Peja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
to sie rozpoczelo mamy beef kazdy juz wypuscil material, nie biore pod uwage tego free Rysia bo zenka lekka

Mimo, że nie lubię obu raperów to Tedzik lepiej pojechał po Ryśku
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego Tede mówi w pierwszej części dissu (0:21) "nie rozumiem cię ziom" a później rapuje (3:16) "nie nazywaj mnie ziomem odwracasz kota ogonem", trochę pokrętna ta filozofia Tedego Huh
musieli by mi zaplacic i to duzo abym przesluchal jakikolwiek z tych dissow !!!
Niby nie interesuje się pl hh ,a jednak udziela się : )
jestem poznaniakiem a peja to mój ziom
oczywiste jest ze jestem po jego stronie
penis ci na imie tede
a ja jestem z Kujaw i jak dla mnie narazie wygrywa hip-hop - niech sie pojedynkuja, wrescie cos ciekawego na tej scenie
(12-10-2009 12:38:31)funky child napisał(a): [ -> ]jestem poznaniakiem a peja to mój ziom
oczywiste jest ze jestem po jego stronie
penis ci na imie tede

Ja tez jestem poznaniakiem i sram na RYCHA PEJE SURÓWKE Smile !
Problem jest tego typu że Tede nic nie zrobił, napisał na facebook'u co sądzi o sytuacji z ZG. To Rysiu jest sprawcą medialnego szumu odnoszącego się do przemocy w rapie, więc to on winien się poczuwać i że się wyrażę kolokwialnie "zamknąć ryj", bo cokolwiek na Tedego by nie nagrał,czy to o tym że się sprzedał do tvn tvn turbo czy zwyzywa go, to i tak on odpowiada za sytuacje "wszytko na mój koszt" Big Grin Proste. Co do beefu, czekam na druga rundę, bo Tede ponoć ma kilka "asów" w rękawie.
(12-10-2009 14:51:26)Pastorka napisał(a): [ -> ]Problem jest tego typu że Tede nic nie zrobił, napisał na facebook'u co sądzi o sytuacji z ZG. To Rysiu jest sprawcą medialnego szumu odnoszącego się do przemocy w rapie, więc to on winien się poczuwać i że się wyrażę kolokwialnie "zamknąć ryj", bo cokolwiek na Tedego by nie nagrał,czy to o tym że się sprzedał do tvn tvn turbo czy zwyzywa go, to i tak on odpowiada za sytuacje "wszytko na mój koszt" Big Grin Proste. Co do beefu, czekam na druga rundę, bo Tede ponoć ma kilka "asów" w rękawie.

Ladnie to ujelas Smile

Problem polega jednak na tym ze takie argumenty nie trafiaja do psycho-fanow misia rysia, tym bardziej do tych ktorzy mieszkaja w moim miescie bo niestety w Poznaniu ten debil ma zastepy dickriderow dla ktorych jest alfa i omega i ktorzy zrobia wszystko co im tylko rozkarze..
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Przekierowanie