G-funk.eu forum

Pełna wersja: TDF vs. Peja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(29-04-2010 11:22:36)Original Gangster napisał(a): [ -> ]Ogry i urojeni pseudo-penerzy, udają wielkich "Hip-Hop'owych Znawców", a nie znają klasyki, i wmawiają komuś co jest rapem a co nie... Nich spierdalają do piaskownicy lub do przedszkola albo do żłobka... Przydało by im się podstawówkę wieczorowo skończyć, nieukom.

No to teraz beka z ciebie troszke. To, że nie słuchasz "Penera" to nie znaczy, że musisz obrażać jego słuchaczy. Ja np. od Zwykłej Codzienności zaczynałem przygode z rapem a podstawówke skończyłem więc nie szufladkuj wszystkich tak? A pod drugie ten "Pener" ma więcej płyt i kaset z klasyką niż ty zdążyłeś zassać z rapidshopa. Co do Eazy-E to wszyscy wiedzą, że był zajebistym raperem ale wszyscy też wiedzą, że był tak wykształcony, że nawet ttekstów sam sobie nie pisał. Więc nie mów kolego o wykształceniu na przykładzie Erica. I pomyśl troche zanim coś napiszesz bo to nie boli. I nie mówię tego jako "Psychofan" Big Grin "Penera" bo z polskim rapem już od paru ładnych lat nie mam nic wspólnego bo poprostu jest słaby. Ale mówię to jako Ogr i Pseudo-Pener którymi mnie w tym momencie nazwałeś. Bez spiny. PEACE!!!
PS. Warszafski Deszcz w twoich ulubionych składach mówi samo za siebie Big Grin
Hey Yo ! Maciaveli98, nic bardziej inteligentnego nie potrafisz napisać, cwaniaczku !? może z ciebie jest beka !?
A może ustosunkujesz się do mojej wypowiedzi? Chyba że nie masz nic senswonego do powiedzenia to lepiej nic już nie pisz heh. Big Grin
Nie obrażam jego wszystkich słuchaczy... obrażam tylko 15-letnich dzieciaków którzy znają tylko jego 3 ostatnie płyty, są zarozumiali i myślą że są jakimiś hip-hop'owcami. Najpierw piszesz że Ciebie obrażam, a zachwilę piszesz że nie masz nic wspólnego z polskim Rap'em. Jeżeli rozchodzi się o kolekcję płyt Rycha, no to za to wielki szacun. A jeżeli wspominałeś teksty Eric'a to nie myśl że wszystkie teksty ktoś mu pisał, przeważnie były pisane z czyjąś pomocą
No szczególnie na Eazy-Duz-It. Big Grin ale nie robmy off topu dla Erica mega wielki szacun i tak. R.I.P.
sekacz24h skończmy tą gadkę o Peji, bo kłucimy się jak w jakimś pierdolonym sejmie Wink jeśli Cię uraziłem powyższymi postami , to Sorry Wink Peace Brother
Spoko. Koniec tematu Smile
http://www.youtube.com/watch?v=AoaB49_oLfE no penis ryszard pejaveli pociśnięty Big Grin
hehe dobre
ja tam pysiowi zycze zeby dał rade vs pariasy tedziasy
wtedy bedzie dopiero bekaSmileSmile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Przekierowanie