29-04-2010, 20:29:22
(29-04-2010 11:22:36)Original Gangster napisał(a): [ -> ]Ogry i urojeni pseudo-penerzy, udają wielkich "Hip-Hop'owych Znawców", a nie znają klasyki, i wmawiają komuś co jest rapem a co nie... Nich spierdalają do piaskownicy lub do przedszkola albo do żłobka... Przydało by im się podstawówkę wieczorowo skończyć, nieukom.
No to teraz beka z ciebie troszke. To, że nie słuchasz "Penera" to nie znaczy, że musisz obrażać jego słuchaczy. Ja np. od Zwykłej Codzienności zaczynałem przygode z rapem a podstawówke skończyłem więc nie szufladkuj wszystkich tak? A pod drugie ten "Pener" ma więcej płyt i kaset z klasyką niż ty zdążyłeś zassać z rapidshopa. Co do Eazy-E to wszyscy wiedzą, że był zajebistym raperem ale wszyscy też wiedzą, że był tak wykształcony, że nawet ttekstów sam sobie nie pisał. Więc nie mów kolego o wykształceniu na przykładzie Erica. I pomyśl troche zanim coś napiszesz bo to nie boli. I nie mówię tego jako "Psychofan"
"Penera" bo z polskim rapem już od paru ładnych lat nie mam nic wspólnego bo poprostu jest słaby. Ale mówię to jako Ogr i Pseudo-Pener którymi mnie w tym momencie nazwałeś. Bez spiny. PEACE!!!PS. Warszafski Deszcz w twoich ulubionych składach mówi samo za siebie

jeśli Cię uraziłem powyższymi postami , to Sorry