G-funk.eu forum

Pełna wersja: Lay Low - Wypisane na twarzy EP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Lay Low - dwóch śląskich mc's, reprezentanci Westśląska czyli Mysta oraz Iti. Dziesiaty miesiąc roku zero dziewięć przyniesie ich debiutancki material (ep) o tytule "Wypisane Na Twarzy". Co na nim? Fani brzmień pokroju Battelcat'a, Dogg Poundu bądz Terrace Martin'a zapewne sie uciesza. Tematyka? Westśląsk... Za produkcje materialu odpowiada Mysta który za sprawa swojego Microkorga stworzył brzmienie ktore przeniesie wszystkich sluchaczy do Cali... Dodatkowo swoje produkcje dorzucili: Żółty oraz RTN... Gościnnie będziemy mogli uslyszeć reprezentantów Wroaklandu czyli Prysa oraz Bleiza, Tru Kru (Biak, Pablo), oraz szalone refreny w wykonaniu D. Lazera oraz Źółtego. Za miks oraz master odpowiada nie mniej szalony rezydent warszawskiego studia TuWolnoPalic Święty... Poniżej prezentujemy trakliste... Pamietajcie, South iz Active...

1. Lay Low (prod. Mysta)
2. Podaj nam piwo feat. Bleiz (prod. Mysta, Biak)
3. Wypisane na twarzy (prod. RTN)
4. W twoich oczach feat. TruKru Banda, Chaos, Zólty (prod. Zólty)
5. Zasada (prod. RTN)
6. Dobrze Pamietam feat. Prys, D. Lazer (prod. Mysta)
7. 2 (Bonus Track)
Konkretny materiał. Jednak gdy bym usłyszał to na innych bitach w zupełnie innym stylu to bym od razu wyłączył. Płytki fajnie sie słucha i to jest właśnie polski G-Funk dlatego temat powinien być w G-Funku Wink Sprawdzać płytkę i szacunek chłopaki czekam na dalsze projekty ... Wink Yo
kawałek podaj nam piwo robi niezłą furore u mnie Big Grin Świetny będzie na jakieś wypady na domek etc.
Jakoś tak wyszło, że dopiero teraz ściągnąłem EP. Zapowaida się co najmniej ciekawie Big Grin A kiedyś jakoś wpadłem na "Podaj nam piwo" i pamiętam, że to był fajny kawałek Smile.
Według mnie EP jest naprawdę bardzo fajne. Kozackie produkcje, dobry rap, fajne featuringi i ogólnie wszystko ok. Dziwię się, że trochę więcej osób się nie zainteresowało projektem, z mojej strony polecam! Szkoda, tylko, że takie krótkie, no ale wiadomo EP to EP.
Przekierowanie