G-funk.eu forum

Pełna wersja: Blac Monks
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: bm-soht.jpg]

Grupe stworzyla trojka raperow z Houston: 3-2, D.A. oraz Awol. Zadebiutowali krazkiem - Secrets Of The Hidden Temple w 1995 roku, plyta zostala wydana przez wytwornie Rap-A-Lot Records. Znajdziemy na niej kawalek - Buddah Nature, ktorego remix pozniej ukazuje sie takze na solowej plycie 3-2. Po kilku latach grupa powraca z druga plyta - No Mercy, jednak przed nagraniem do zespolu dochodzi dwoch raperow - Quiet Storm oraz Raheem - ktory udzielal sie takze goscinnie na pierwszej plycie.

Dyskografia:

Secrte Of The Hidden Temple - 1995
No Mercy - 1998

zajebiste plytki - obie mi sie podobaja, choc z przewaga jednak na debiut za kawalek Buddah Nature hahahah Big Grin wiadomo warto tez przesluchac nawet dlatego, ze jest w grupie 3-2 - a tego rapera nie trzeba przedstawiac koneserom gfunku
Prawda 3-2 jest bardzo znanym raperem,w dodatku albumy od blac monks wychodziły w samym rap a lot records,ogólnie pierwszy album od nich bardzo dobry,szkoda że tylko wersja teledyskowa z kawałka buddha nature jest tylko na winylu i wiadomo że jakością dobrą nie jest Tongue.
^^^^^^^^^^^^
ja mam maxi-singiel Buddha Nature i musze pwiedziec ze wszytkie remixy sa mega odjechane
czlonek DA zmienil nazwe na Slicc i wydal album Who Tha Hell Is Slicc (1996). jezlei jaracie sie pierwsza solowka Mr.3-2 to tez jest pozycja obowiazkowa mily g-funkowy albumik. takze AWOL mail wydac album ale wydaje sie ze w sieci jest niewiele infornmacji na ten temat Sad
Przekierowanie