Zespol tworza: Baby Fresh, Cas-Loc ( lub Mr. Cas ), G. Bubs oraz Silk - grupa pochodzi z Riverside w Kalifornii. Kariera zespolu rozpoczela sie na poczatku lat 90tych na scenie podziemia. W 1993 roku wydali oficjalny krazek - Ratha B-A Hustla, producentem wykonawczym plyty byl O.G. Fresh, zostala wydana w wytworni - Mobstyle Records. Dwa lata pozniej ukazuje nastepny krazek zespolu - Streetz Got Me Gone. Plyta jak poprzednio wychodzi w tej samej wytwornii, znow O.G. Fresh jes producentem wykonawczym choc tym razem w duecie z G. Bubs. Najwiekszym sukcesem zespolu okazal sie wlasnie utwor z tej plyty - B G Thang. Ostatnia plyta zespolu jest - Pimp Arrest, zostala wydana w 2002 roku. Jeden z czlonkow zespolu Mr. Cas wydal rowniez kilka plytek solo: That 909 Shit! (wsumie to traktowana jest jako kompilacja calej grupy), Pain Da Masta Piece ( pierwsza solowka ) oraz Greatest Hits.
dwie swietne plytki , naprawde warto sprawdzic - uwielbaim takie krazkie, ktore moge przesluchac spokojnie cale bez pomijania zadnego utworu, solowki Mr.Casa nie sprawdizlem wiec nie wiem jaka jest, z tego co sie dowiedizlaem to do B.G. Thang zostal nakrecony klip i latal bardzo czesto kiedy ukazal sie plyta ale niestety nie widzialem go
dzieki, w sumie nie trafilem wczesniej na to a sprawdzalem dyskografie na kilku stronach to byly tylko oficjalnie te dwie podane - sorki za blad, dzieki za info. slyszales ja moze ?? co to ogolnie jest ?? podchodzi chociaz troche pod dwie poprzednie, bo jednak troche lat je dzieli ??
http://i38.tinypic.com/16gki6x.jpg nie wiem czy to jest bootleg czy po prosty ich kaseta której nie ma w necie.A album zwie się 3 Whellin' i podobno został wydany w 1993 roku.
3 Whellin' z tego co znalazlem to jest ich kaseta faktycznie z '93 i wlasnie My Dawgs Track ma z niej pochodzic, informacji o tym prawie nie ma, opieram sie tylko na jednym komentarzu jaki znalazlem na jakims forum, wiec nie wiem bo tracklisty nie widzialem tej kasety i raczej jest pewnie niedostepna w necie
Wiadomo Ratha B-A Hustla i Streetz Got Me Gone to piepszone klasyki,jeszcze gdzieś wyczytałem że jeden członków z New Breed Of Hustlas czyli G Bubs niestety nie żyje.