G-funk.eu forum

Pełna wersja: Common
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Nie słucham Commona, ale ten track pozytywnie mnie zaskoczył. Common raczej nie słynie z agresywnego wizerunku, a tutaj poleciał agresywnie po całości. Trochę przypomina mi wkurzony styl Parisa w tym tracku.
Polecam nową płytę bardzo mi sie podoba Wink
jak będzie okazja i pieniążki może kupie. Single są wyżej wymienione wiec nie bedę ich jeszcze raz wklejał.
Generalnie przyjemna do posłuchania, troche taka cziloutowa. No i często przez tracki przewijają sie różne głosy Wink
Tak jak pisze Marcin, Common kapitalnie poleciał w kawałku Sweet, chciałoby się, żeby częściej tak agresywnie nawijał. Muszę sprawdzić nowe LP, bo utwory Blue Sky i wyżej wymieniony Sweet pozamiatały mną konkretnie Wink
Common zawsze wydaje spoko płytki,nie są już może tak dobre jak te pierwsze,ale zawsze trzymają wysoki poziom.
Najnowsza płytka bardzo dobra,wszystkim polecam.

Ten teledysk miał premierę w sierpniu Tongue.
Hahaha fakt Big Grin
Cała płyta równie udana jak single wg. mnie godna polecenia i osłuchania się z nią. Nawet, jeśli wcześniej utwory od niego Was nie ruszały, ta płyta może, a nawet pewnie to zmieni Wink
Ja wiem że miał premierę w sierpniu , ale ktoś pisał że chciałby więcej ostrych nagrywek od Common - to dodałem Smile
nowy clip
Stron: 1 2
Przekierowanie