07-08-2009, 03:16:23
Jest to duet dwóch dziewczyn pochodzących z Oakland,w skład grupy wchodzą CMG i Special One,pierwszy raz dziewczyny pojawiają się na albumie Parisa Sleeping with the Enemy która została wydana w 1992 roku,pierwszym albumem grupy jest wydany w 1993 roku krążek pod tytułem Ear To The Street wyprodukowany przez Parisa,teledyskami są Fonky Expedition,Shitty Situation i We Roll Deep,płyta sprzedała się w 300 tyś. egzemplarzach,drugim album pod tytułem Gamers został wydany w 1996 roku do którego nagrano jeden teledysk pod tytułem Gamers,album sprzedaje się w 200 tyś. egzemplarzach,też produkcją zajmuje się Paris i nie tylko bo min. Mike Moseley i Tone Capone,po trzynastu latach dziewczyny mają powrócić z nową płytą pod tytułem The Nutcracker Suite która już ma date wydania czyli 2.10.2009,Polecam ich pierwszą jak i drugą płyte warte przesłuchania,najlepszym ich kawałkiem jest oczywiście Fonky Expedition (chodzi o teledyskową wersje) dziewczyny dobrze nawijają i mają dobre flow polecam naprawde