G-funk.eu forum

Pełna wersja: Sztuki Walki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Dawno się nie udzielałem więc zakładam nowy temat , trenuje lub interesuje się ktoś z was jakimiś ?? ja się przyznam że trenuje aikido i mam w planach karate lub taekwondo rozpocząć trenować.
Trenowałem kilka lat karate kyokushin, ale znudziło mi się. Od tamtego czasu nic. Ale chyba żółty pas albo jeszcze niebieski z belką miałem haha.
chodziłem na boks amatorsko bo nigdy nie planowałem kariery
trwalo to moze z 1 czy 1.5 byłem na zawodach wygralem waleczki(ciency byli sie przyznam)
dobrze wytrenowuje siłe,pewności relfeks
przydalo sie w zyciu nieprzecietnie
yoł wszystkim którym zasłużeniem stukłem pizdy nieprzecietnie
Ja trenuje boks już parę lat. I zaniedługo zrobię badania i pojadę na jakieś zawody.
ja ostatnio zlapalem zajawke na Kickboxing zaczalem trenowac i zajebiscie mi sie to podobaHeart
Ostatnio interesuje się Muay Thai zajebiście podoba mi się ten styl udzerzany.
Ja teraz chodzę na judo w ramach WF-u na studiach, ale bardziej odpowiadało mi praktyczniejsze karate kyokushin. W judo jest za dużo kombinowania z jakimiś rzutami, duszeniami i tak dalej. Może to też kwestia tego, że na treningach karate było często kumite, a na judo tego brak. Mimo wszystko wolę bardziej tradycyjną sztukę walki nogami i rękoma, a nie rzutami.
Ja byłem raz na treningu Teakwondo ale uznałem że to bezsensu jakieś machanie łapanie w tył i w przód i gadanie przy tym "JoSo-Toso,JoSo-Tos,JoSo-Toso,JoSo-Toso,JoSo-Tos,JoSo-Toso,JoSo-Toso,JoSo-Tos,JoSo-Toso,JoSo-Toso,JoSo-Tos,JoSo-Toso...

I co mi to pomoże jak mnie banda dresiarzy napadnie Smile
Wolę robić z siebie nie wiadomo co i kozaczyć że jestem postrachem na dzielni Tongue
Ja trenowałem karate (a konkretnie shotokan) przez jakieś 3 lata z przerwą. Chociaż mało ruchów pamiętam, to muszę powiedzieć, że mam fajne wspomnienia z tamtych lat. Ćwiczenia były dość profilaktyczne, mimo to myślę, że czegoś mnie nauczyły (chociaż sensu ćwiczenia kata już nie pamiętam Huh).
Kata to taka sucha walka z cieniem wg ustalonego scenariusza hehe.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie