G-funk.eu forum

Pełna wersja: CJ Mac
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nie bede pisac tutaj jego calej biografii, bo pojawi sie dzis lub jutro rano artykul o nim, ode mnie, ale napewno ktos go slyszal, wiec co o nim sadzicie?

Jak dla mnie to swietny raper, True Game to mega klasyk, Platinum Game gorsze, no i zmiażdzył Aftermath i Dre w beefie Tongue
Nigdy jakoś specjalnie się nim nie interesowałem,z przykrością muszę przyznać (z przykrością czy nie - warto przesłuchać jego dyskografię?)że nie zagłębiałem się w jego dyskografię. Póki co przesłuchałem kilka kawałków na YT i mi się spodobały .Z którą jego płytą polecasz zapoznać się jako z pierwszą ?
Oczywiscie ze warto, True Game jako pierwsze czyli jeden z najlepszych debiutow w historii.
Przesłuchałem to "True Game" i powiem że nie spodziewałem się tak świetnego albumu.Album wyrąbany w kosmos , daję ocenę 9+/10
To podaj jeszcze ze 3 najlepsze kawałki z albumu
" Come And Take Live "
" Realism "
" Dead Man Walkin' "
" Let My Niggas Out Tha Pen "
" Trust No "

To kawałki które najbardziej przypadły mi do gustu .
ja słyszałem tylko "True Game" i jest to zajebisty album, a o dissie z Aftermath nie miałem pojęcia. kto nie słyszał debiutu, polecam!!
Całkiem dobrze się słucha Smile
Moim zdaniem dobry raper z South Central ! a plyta True Game to naprawde klasyk i milo jej sie slucha
Stron: 1 2
Przekierowanie