G-funk.eu forum

Pełna wersja: La Coka Nostra
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: la-coka-nostra1.jpg]

Kolejny projekt laczacy wykonawcow z roznych stron Ameryki: Danny Boy, Everlast, DJ Lethal, Ill Bill, Slaine i Big Left. Grupa zaczela powstawac wokol glownie Dannego Boya kilka lat temu, oficjalnie rozpoczela dzialalnosc muzyczna jako kolektyw gdzies w 2006 roku, niedlugo potem powstal pomysl nagrania wspolnej plyty. Teraz juz mozna mowic o calej grupie osob powiazanych tworzeniem podobnej muzyki, przez te lata razem z grupa wspolpracowali: Sick Jacken, Cynic, Q-Unique, DJ Muggs, Sicknature czy B-Real. W 2008 roku grupa podpisuje kontrakt z wytwornia Suburban Noize Records i rok pozniej ( 14 lipca obecnego roku ) wydaje krazek: A Brand You Can Trust. Na plyte zostali zaproszeni goscie tacy jak: Bun B, Sick Jacken, B-Real, Sen Dog, Immortal Technique czy Snoop Dogg.
Krazek zawiera duzo mocnych brzmien, swietnych wersow ( zadnych cukierkowych - wszechobecnych dzis w rapie ) oraz bardzo duzo energii.

[Obrazek: Lcn_lp.jpg]

01. Bloody Sunday feat. Big Left & Sen Dog of Cypress Hill
02. Get You By
03. Bang Bang feat. Snoop Dogg
04. The Stain
05. I’m An American feat. B-Real of Cypress Hill
06. Brujeria feat. Sick Jacken of Psycho Realm
07. Once Upon A Time
08. Cousin Of Death
09. Choose Your Side feat. Bun B of UGK
10. Hardcore Chemical
11. Soldier’s Story feat. Sick Jacken of Psycho Realm
12. Gun In Your Mouth
13. Nuclear Medicinemen feat. Q-Unique & Immortal Technique
14. That’s Coke
15. Fuck Tony Montana feat. Sick Jacken of Psycho Realm & B-Real of Cypress Hill

La Coka Nostra _ That's Coke

co ogolnie myslicie o projekcie jak i samej plycie niedawno wydanej, bardzo dobry kawal materialu dla wielbicieli troche mocniejszych rzeczy. szczegolnie polecam Get You By, The Stain ( Everlast miazdzy ), Choose Your Side ( Bun B nawija konkretnie ), Gun In Your Mouth czy Bloody Sunday ( Sen Dog idealnie wpasowal sie ). swietnie slucha sie plytki jako calosci - a ostatnio coraz mniej mniej takich, ktore pochlaniaja od pierwszego do osatniego kawalka !!!!
Hehe myślałem, że chodzi o Danny'ego Boya z Death Row. Dla mnie nic ciekawego, nie jaram się jakoś większością tych nowych składów. Nic kreatywnego.
heheh nie ten Danny Boy, tutaj jest Danny Boy ale z House Of Pain. dlaczego nic kreatywnego ??? wiesz grupa ma pare lat, ale jako osobno to kazdy z nich juz pare ladnych lat jest na scenie: Danny Boy, Everlast ( solo kilka albumow ) i DJ Lethal ( Limb Bizkit takze) tworza House Of Pain - na scenie od poczatku 90 lat, Ill Bill tez zaczynal w Non Phixion w polowie jakos 90tych, do tego dodaj B-Real czy Dj Muggsa - jakby nie patrzec - weterani sceny. druga sprawa jest ze trzeba poprostu lubic takie klimaty !!!!
w sieci tez dostepny jest do sicagniecia mixtape do albumu: The Audacity Of Coke (by Statik Selektah)
(22-07-2009 00:46:13)jrs24 napisał(a): [ -> ]druga sprawa jest ze trzeba poprostu lubic takie klimaty !!!!

Dokładnie, mnie nie kręcą.
La Coka Nostra Feat. B-Real - I'm An American

A Brand You Can Trust płyta roku i nie ma opcji . Świetne duety , świetne bity , ogółem wszystko świetne !!
A Brand You Can Trust mi miażdży głośniki, wszyscy się świetnie spisali. Everlast już w sumie dziadek, a dalej genialne rapy strzela nie mówiąc o śpiewaniu Smile. "The Stain" i "Cousin of Death" śmiem twierdzić są najlepsze na albumie.Do tego jeszcze "Choose Your Side" i "Gun in Your Mouth" są konkretne. Bity dobrane genialnie.
Przekierowanie