G-funk.eu forum

Pełna wersja: Naughty By Nature
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
[Obrazek: Naughty_By_Nature_-_Greatest_Hits.jpg]

Pod nazwą The New Style zadebiutowali w 1989 albumem Independent Leaders. Następny album, wydany w 1991 roku, już pod nazwą Naughty by Nature, zawierający takie przeboje jak "O.P.P", "Everything's Gonna Be Alright" czy "Uptown Anthem" odniósł komercyjny sukces.

Albumy :

1989 – Independent Leaders (jako The New Style)
1991 – Naughty By Nature
1993 – 19 Naughty III
1995 – Poverty's Paradise
1999 – Nineteen Naughty Nine: Nature's Fury
2002 – IIcons

Jak dla mnie dobra grupa warto posłuchać.
Świetna grupa, jeden z pierwszych składów, od których zacząłem się interesować rapem. Kozackie albumy począwszy od Naughty By Nature. Pełno hitów, których jest tak dużo, że nie ma sensu tutaj wymieniać.

Wielka szkoda, że zawiesili działalność, ale ostatnio pojawił się jakiś nowy track od nich. Może reaktywacja?

No i jak tak sobie teraz słucham to muszę jeszcze dodać, że to chyba moja ulubiona grupa z East Coastu hehe. Niesamowite bity i doskonały głos i flow Treacha.
grupa legenda, kto nie pamieta ich hitow ktore swego czasu nonstop bylo puszczane, kazdy chyba zna OPP czy Hip Hop Hooray - super plytki z duzo iloscia dobrego rapu. ostatnio malo ich slucham ale czesto wracam do Uptown Anthem, kozaczek !!!!
Independent Leaders jest zajebisty. Polecam
http://www.worldstarhiphop.com/videos/vi...6W0aK352Ce
Naughty By Nature (Feat. Garden State Greats) - Heavy In My Chevy

Choroba dotknęła i Naughty by Nature, kolejny gówniany track o niczym od ludzi, którzy kiedyś nagrywali kozackie tracki.
To przestaje być zabawne...
Haha, ale śmiesznie to wygląda. Chłopaki kiedyś bujali się z E i latali w bluzach z kijem bejsbolowym teraz robią sztuczną wixe.
"I Gotta Lotta" całkiem spoko.
hip-hop hooray uznawany jest na swiecie za hip-hopowy hymn
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie