08-07-2009, 17:42:12
Tray Deee,(Tracy Lamar Davis) – amerykański raper pochodzący z Long Beach California
W latach 1994-1996 nagrywał dla Death Row Records,
1996 zmienił wytwornie na Doggystyle Records
Należał do grupy Tha Eastsidaz, razem z Snoop Dogg i Goldie Loc.
był O.G z krwi i kości nalezał do gangu Insane Long Beach Crips 2 lutego 2003 został skazany za morderstwo na 12 lat więzienia za strzrelanie do członków wrogiego gangu). Obecnie odsiaduje wyrok w Salinas Valley State Prison w Soledad, Kalifornia.
Dobry typ mial fajne flow wkręcające szkoda ze nie wydał jakiegos konkretnego albumu w świetlności westu mam problemy z jego dyskografia dokladnie ale w tha eastsidaz z chlopakami zrobił dobre albumiki mial tesporo dogran u reszty z chlopaków z westu
Big Tray Deee-General's List
plus albumiki Tha Eastsidaz
i napewno sporo materiału z death row
W latach 1994-1996 nagrywał dla Death Row Records,
1996 zmienił wytwornie na Doggystyle Records
Należał do grupy Tha Eastsidaz, razem z Snoop Dogg i Goldie Loc.
był O.G z krwi i kości nalezał do gangu Insane Long Beach Crips 2 lutego 2003 został skazany za morderstwo na 12 lat więzienia za strzrelanie do członków wrogiego gangu). Obecnie odsiaduje wyrok w Salinas Valley State Prison w Soledad, Kalifornia.
Dobry typ mial fajne flow wkręcające szkoda ze nie wydał jakiegos konkretnego albumu w świetlności westu mam problemy z jego dyskografia dokladnie ale w tha eastsidaz z chlopakami zrobił dobre albumiki mial tesporo dogran u reszty z chlopaków z westu
Big Tray Deee-General's List
plus albumiki Tha Eastsidaz
i napewno sporo materiału z death row
W książce Dysona o Pac'u ponoć płakał wspominając Pac'a. Stara prawda meżczyzna łez sie nie wstydził i on kiedyś to samo mówił o prawdziwych gangsterach. Zajebiste płyty tez wychodziło z pod znaku Free Tray Deee. Warto jeszcze wspomnieć że jako jednego z nielicznych Suge go nie jechał po odejsciu z Death Row (taka reputacja robi swoje). Może to tylko moje postrzezenie ale Snoop inspirował sie nim i widać to np. po ruchach.