G-funk.eu forum

Pełna wersja: Tray Deee
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Tray Deee,(Tracy Lamar Davis) – amerykański raper pochodzący z Long Beach California
W latach 1994-1996 nagrywał dla Death Row Records,
1996 zmienił wytwornie na Doggystyle Records
Należał do grupy Tha Eastsidaz, razem z Snoop Dogg i Goldie Loc.
był O.G z krwi i kości nalezał do gangu Insane Long Beach Crips 2 lutego 2003 został skazany za morderstwo na 12 lat więzienia za strzrelanie do członków wrogiego gangu). Obecnie odsiaduje wyrok w Salinas Valley State Prison w Soledad, Kalifornia.
Dobry typ mial fajne flow wkręcające szkoda ze nie wydał jakiegos konkretnego albumu w świetlności westu mam problemy z jego dyskografia dokladnie ale w tha eastsidaz z chlopakami zrobił dobre albumiki mial tesporo dogran u reszty z chlopaków z westu

Big Tray Deee-General's List
plus albumiki Tha Eastsidaz
i napewno sporo materiału z death row
Wielka szkoda, że trafił do więzienia. Zmarnował sobie karierę, która miała szansę się odrodzić po albumach Eastsidaz.
Troszkę nie podoba mi się jego wokal, ale jest dobry lubię go.
Nowy wywiad z Tray Dee - Polecam!

http://www.allhiphop.com/stories/feature...48211.aspx

Mowi o wielu ciekawych rzeczah m.in. o pierwszej od dawna rozmowie ze Snoopem, czyzby szansa na pojednanie?

Acha - i wyjebcie z jego dyskografii "I Beez Tha Hardest" bo to zwykly bootleg!
Całkiem spoko zawodnik, niezłe flow i to by było na tyle.
Zaliczył dobry featuring w Spice 1 ft. Tray Dee & Kokane - Thuggin i "Wake Up" Snoopa, a tak solowo to spodobał mi sie track "G'z Movin"

6/10
Zajebiście go lubię. Typ miał klase, stawiał na old shoolowy G styl. Zaczynajac od włosów po styl jakim sie nosił Wink W książce Dysona o Pac'u ponoć płakał wspominając Pac'a. Stara prawda meżczyzna łez sie nie wstydził i on kiedyś to samo mówił o prawdziwych gangsterach. Zajebiste płyty tez wychodziło z pod znaku Free Tray Deee. Warto jeszcze wspomnieć że jako jednego z nielicznych Suge go nie jechał po odejsciu z Death Row (taka reputacja robi swoje). Może to tylko moje postrzezenie ale Snoop inspirował sie nim i widać to np. po ruchach.
Przesłuchałem jego jedyną solówkę i powiem, że jest bardzo dobra. Szkoda, że nie wydał nic więcej, bo niemiłosiernie lubię jego wokal.
Przypadkowo znalazłem starszy ciekawy wywiad z Trayem Deee: http://slumz.boxden.com/f87/tray-deee-th...w-1094399/

Opowiada o tym jak oszukał go Snoop, jak szybko zapomnieli o nim jego starzy ziomkowie gdy trafił do więzienia i o paru innych ciekawych sprawach z jego kariery.

W 2008 i 2009 mówił, że wyjdzie najwcześniej w 2013, ale jest szansa, że może wcześniej. Ciekawe jak to wygląda teraz.
to jest ten wywiad co , Tray Deee, propsuje The Game ?
i mówił ze Bad Azz'a tylko się z nim kontaktowal na poczatku jak poszedł do paki?
jak to jest ten wywiad to , wiem ze badzo dobry był.
Ta, to ten.
Stron: 1 2
Przekierowanie