G-funk.eu forum

Pełna wersja: Cypress hill
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Zajebista grupa w skałd wchodza b-real sen dog dj muggs
niechce mi sie pisac ich biografi kto nie zna warto sie zapoznac
cypress hill
Cypress Hill (1991)
Black Sunday (1993)
Temples of Boom (1995)
Unreleased & Revamped (EP, 1996)
IV (1998)
Los Grandes Éxitos En Español (1999)
Skull & Bones (2000)
Live at the Fillmore (2000)
Stoned Raiders (2001)
The Instrumental Album (2001)
Stash (2002)
Till Death Do Us Part (2004)
Greatest Hits From the Bong (2005)
B-Real
The Gunslinger
Gunslinger Pt 2: Fist Full of Dollars
The Gunslinger, Pt. 3: For a Few Dollars More
Smoke N Mirrors
Sen Dog
Collabo Klla
Sen Dog Presents Fat Joints, Vol. 1
Diary of a Mad Dog
Dj Muggs
Soul Assassins 1&2 i siakies tam jeszcze mixy
Psycho Realm & B-Real
co o nich sadzicie dla mnie mega ekipa wiecznie zywe tracki mieli duzy wkład w rap grze
Nie znoszę ich, nie podoba mi się głos B-Reala, Sen Dog cienki raper ogólnie jedna z gorszych grup z West Coast
Ja tam ich lubie, głos B-Reala charakterystyczny, ale mi nawet podchodzi.
Moja ulubiona grupa , album Black Sunday rządzi .
(01-07-2009 10:05:43)Patrykk napisał(a): [ -> ]Moja ulubiona grupa , album Black Sunday rządzi .

Podbijam - bardzo dobra pozycja, chyba najlepsza w calej ich dyskografii..
tez ich lubie ale oni chyba z g-funkiem maja nie wiele wspolnego. tyle tylko ze sa z LA. co do glosu B-Reala to mi sie podoba, jest bardzo oryginalny, swoja droga swietnie sparodiowal go Pores z 3W nie wiem czy to slyszeliscie
Jedna z moich ulubionych grup Tongue Dla mnie równie dobre co BS, choć w innych klimatach jest Till Death do us part, oraz Temples of Boom.
Legendarna grupa. Bardzo ich lubię, na bank są jednymi z lepszych na zachodzie. B-Real jest świetnym raperem, Sen Dog tylko średnim, no a DJ Muggs to wiadomo, absolutna czołówka producentów, nie tylko na zachodzie. Najlepsze płyty? Jak dla mnie są to: "Cypress Hil", "Black Sunday" i "III Temples of Boom", choć każdej ich produkcji lubie posłuchac. B-Real wydał też dosyć niedawno solówkę, w sumie to spodziewałem się po niej troch więcej, parę kawałków jest fajnych, reszta przeciętna niestety.
No co ty Sen Dog jest zajebisty. Głos bardzo fajny, flow nic do zarzucenia. Nie udziela sie za często, ale dobrze jedzie z reguły.
No mnie on nie powala, ale jak kto uważa. Wink Nie podchodzi mi on jakoś, chociaż rzeczywiście w CH czasem walnie jakąś zajebistą zwrote.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie