G-funk.eu forum

Pełna wersja: L.V.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
L.V. (Large Variety), członek Couth Central Cartel, jeden z największych speców od g-funkowych refrenów, autor 2 solowych albumów: "I Am LV" (1996 r) i "How Long" (2000 r). Co o nim sądzicie? Osobiście go uwielbiam i nie wyobrażam sobie g-funku bez niego ;]
Dla mnie L.V. i Nate Dogg to najlepsi refreniarze,a co do samego L.V. ma bardzo ladny glos mysle ze wszyscy go rozpoznywaja po kawalku Gangsta's Paradise i dlatego ze jest w SCC.
osobiście uwielbiam gościa, ma bardzo miły głos. Najlepszy refreniarz, Nate Dogg Się chowa !
No, jak dla mnie, też lepszy od Nate'a, ale on nie jest tak bardzo gorszy.

Bardzo lubie L.V., jego refreny w SSC są mistrzowskie, najlepszy "Papa Was A Rolla" hehehe Big Grin "I am LV" to bardzo dobry album, ale wolę typowy rap.

Album z Prodeje świetny, na prawdę polecam, tym, którzy nie znają.
http://img38.imageshack.us/img38/9757/69855134.jpg ja zawsze myslalem ze to jest drugi album L.V. Big Grin
I m LV genialna płyta, BigM jak się zwie ten album Prodeje z LV?
"The Playground", nie wiem z którego roku. Smile
Płytka jest z 2002 roku

Tracklista :

1.In The Hood ft. Coolio
2.Hit it in My Chucks
3.Hod 2 Def
4.Panties & Bras
5.Movin'
6.Playa Round Da World
7.We Gonna Die
8.The Yard
9.Bubble Witcha
10.Lap Dance
11.Wake Me Up
12.Born II Roll
13.LP
14.Holla
15.Bonus Track
16.In The Hood (Raw) ft. Coolio
17.In The Hood Instrumental

Ktoś chce link niech pisze na PW.
Haha kocham oba albumy LV! Niesamowicie wyluzowane brzmienie, uwielbiam świetny głos LV i doskonałe podkłady. Zarówno solo jak i w SCC czy na refrenach u Havoca & Prodeje miażdży. Bez niego wiele tracków nie miałoby takiej magii hehe. Definitywnie jeden z najlepszych śpiewających głosów w g-funku. A pomyśleć, że to wszystko dzięki jego ojcu...

Od jakiegoś czasu leży u mnie na dysku niedokończony artykuł o L.V., chyba muszę się za to zabrać.
Drugi album L.V. to tak jak napisał dankndrank The Gangstas In South Central wydany w 1998. A co do L.V. to najlepiej chyba mu wyszedł refren w G'z On Da Move.
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie