G-funk.eu forum

Pełna wersja: Xzibit u Toma Greena
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wrzucam wam freestyle (w sumie to pre-written) w programie Toma Greena, gdzie gościem był Xzibit. Prowadzący, czyli Tom Green, ma lepsze flow od X'a hahaha.

Obczajcie jakie przyspieszenia później robi, będziecie w szoku hahaha.

jestem ojebany ale koleś pojechał haha
Hahahahahahah miazga na maxa Big Grin Prowadzący rozwalił X'a
Hahaha, ostro, pod koniec, a reakcja X'a bezcenna Big Grin
nie wiem czy wiecie ale Tom Green to byly raper ( ktory jednak nie wydal nigdy plyty z tego co pamietam ). jakis czas temu okolo roku 07 czytalem w nieistniejacym juz Ślizgu ze ten znany prowadzacy wydaje hip-hopowa plyte. co sie stalo z nia od tamtego czasu to nie wiem. w kazdym razie rapowac zdecydowanie umie. swoja droga kiedys czytalem ze rapowa plyte ma wydac David Hasselhof ( czy jak tam sie jego nazwisko pisze Tongue ) ten ze slonecznego patrolu, a pomagac mial mu w tym sam Ice-T. podobnie jak w przypadku Greena nic z tego nie wyszlo. moze wrescie jakies polskie gwiazdy wezma sie za rap? Co powiecie na rapujacego macieja zakoscielnego ? Big Grin
Ja słyszałem, że Bill Cosby miał wydać płytę rapową, ale też coś zrezygnował chyba hehe.
Lol, gościu naprawdę dobrze rapuje! Smile

PS: Tak wiem, że temat stary Tongue
Cytat:Ja słyszałem, że Bill Cosby miał wydać płytę rapową, ale też coś zrezygnował chyba hehe.

Nie, nie zrezygnował...
State of Emergency
Spoko, ale tamtego posta napisałem cztery miesiące przed wydaniem tego albumu hehe.
Haahaha gosciu jest zajebisty Big Grin

PS Nie wiedziałem ze Dr House jest DJ Tongue
Stron: 1 2
Przekierowanie