G-funk.eu forum

Pełna wersja: Notorious - nowy film o Notoriousie B.I.G
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
[Obrazek: notorious_big_art.jpg]
Niespełna 3 tygodnie temu, dokładnie 16 stycznia 2009, swoją premierę miał długo oczekiwany film dokumentalny o Notoriousie B.I.G.

"Notorious", gdyż tak nazywa się nowe dzieło George'a Tillmana, Jr., tylko w pierwszym tygodniu wyświetlania w amerykańskich kinach zarobił 24 mln $. "Notorious" przedstawia burzliwe życie charyzmatycznego rapera Christophera Wallace lepiej znanego jako Notorious B.I.G i Biggie Smalls. W filmie nie mogło oczywiście zabraknąć wątków związanych z Tupac'iem Shakurem. Na potrzeby filmu w postać Tupaca wcielił sie znany z roli Papa Doca z "8Mili" Anthony Mackie. Z kolei tytułowym Notoriousem został Jamal Woolard.
Zapraszamy do obejrzenia trailera filmu oraz do przeczytania bardzo ciekawej lektury artykułu Betsy Sharkey na temat osoby Christophera Wallace oraz samego dokumentu. Artykuł został opublikowany na łamach Los Angeles Times a następnie przetlumaczony i zamieszczony w portalu Onet.pl.

źródło:tupacfan

No i jak znając życie polskiej wersji ten film się doczeka za 5 lat z tego co wyczaiłem na trailerze film będzie ciekawy i trzeba będzie go obejrzeć!.

Trailer filmu Notorious
Hmmm mam już ten film i widziałem powiem wam ze moim zdanie trochę penisowy.Nie spodobał mi się ale to jest moja opinia na temat tego filmu Peace
Ja niestety filmu nie oglądałem . Ma ktoś do niego napisy ? Jeśli tak,proszę o kontakt na GG
Ja mam tez bez napisow, i mi tam się podoba, nie wszystko oczywiscie zgodne z prawdziwą historią Notoriousa,ale mi się podoba.
ukazał się ten film w jakiejś dobrej nielegalnej kopiTongue ?
fajny film ale niestety trzeba oglądać film po angielsku bo napisów nie ma Sad
Język to nie problem, do dupy jest to, że kinowa wersja póki co.
dla tych co nie znają za dobrze angielskiego to dla nich problem ... a wie ktoś kiedy będzie premiera w polsce??
Wątpię, aby ten film był w Polskich kinach, wręcz jestem pewien że nie będzie ;p co najwyżej można się spodziewać na DVD. Ale to myślę, że dopiero gdzieś za pół roku - rok.
a przydał by się taki film w polskich o przydał
Stron: 1 2
Przekierowanie