Warszafski Deszcz wypuścił długo oczekiwaną płytę co o niej sądzicie jak oceniacie? Moim zdaniem płyta jest bardzo dobra trochę taki stary chillout w stylu WFD.
Dobra płytka utrzymana w oldskulowym klimacie. Pozytywnie zaskoczył mnie Tede, którego ostatnie produkcje totalnie mi nie podchodziły, a na WFD wypadł całkiem spoko.
Komera "Tede zmienia wizerunek i powraca do ulicznych klimatow" takie teksty mozna przeczytac na stronie wielkiejol, btw. najsu kto wyczekiwal jej ten wyczekiwal kopia nastukafszy bity chujowe tematy nudne pozdro
Płyta bardzo mi się podoba, lecz wydaje mi się że "Nastukafszy" z 1999 był jeszcze lepszy. Myślę że najlepsza polska produkcja 2009, obok Chada "Proceder" i Hemp Gru "Droga". Skład Warszafskiego Deszczu zmienił się troszkę przez te 10 lat. Legendarnego Dj'a JMI (JanMarian,Mario) zastąpił Dj Macu. Przed wydaniem płyty było równierz trochę kontrowersji, WFD zapożyczyło sobie podkład od Hemp Gru "H.W.D.P."(prawdopodobnie bez zgody HG). i zrobili kawałek "H.W.D.Piratom" ponieważ umieścił ktoś płytę w internecie kilka dni przed oficjalną premierą
(08-08-2010 13:32:15)Ice Cube napisał(a): [ -> ]Nastukafszy niestety nie miało zbyt dobrej jakości niestety.A Powrócifszy jest świetne szczególnie track "Już od 99 płynę"!
jakosc - ale ze co technicznie plyta slaba ?? raczej ze jak porownasz teraz plyty a produkcje z tamtych lat to przepasc pod wzgledem jakosci wydania, ale tu sie raczej liczy klimat i wspomnienia z tamtymi nagrywkami - jak wyszlo Nastukafszy to nikt na to nie zwracal uwagi tylko jaral sie muzyka. przychodzila sobota, puszczalo sie ten kawalek
i szlo na melanz - jak sie przypominaja tamte lata, te wszystkie wspomnienia to bylo cos ..........