G-funk.eu forum

Pełna wersja: Eminem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Każdy w mniejszym lub większym stopniu zna jego biografię, więc nie ma sensu jej pisać. Co o nim sądzicie? Jak dla mnie jest bardzo dobry, ma przeflow i potrafi świetnie zmieniać głos (np. "The way i am"), niestety czasem też na bardzo irytujący (prawie cale Relapse). Ogólne jaram się "Marshall Mathers LP" i "Eminem Show", a reszta jakoś mi nie podchodzi.

The Slim Shady LP (1999)
The Marshall Mathers LP (2000)
The Eminem Show (2002)
Encore (2004)
Relapse (2009)
Najlepszy biały raper, pewnie nie wszyscy się ze mną zgodzą, jednak w mojej opinii tak jest. Świetne pierwsze trzy płyty. Encore jest dobre, jednak szału nie ma. Powrót z Relapse moim zdaniem bardzo udany, płyta mi się podoba. Jest zdecydowanie lepsza od Encore, jednak słabsza od np. The Eminem Show.
Trzy pierwsze płyty niesamowite, encore przeciętna, a relapse to powrót w dobrym stylu. Ja tam bardzo go lubie, wysokie umiejętności pod każdym względem Smile
Ja też bardzo go lubię, wiele osób twierdzi, że się sprzedał, jak dla mnie jest zajebistyy Wink
Ja tam go nie za bardzo lubię, choć przyznam ze stare kawałki są zajebiste, a 8.Mila to kozacki film.
Soundtrack do filmu jeszcze lepszy. Nie przepadam za nim specjalnie heh.. Pokazał sie kilka razy z Dre i wydał dobre 2 albumy.
To jest mój faworyt chyba.. może i nie g-funkowy,ale lubie go za całokształt. A co do relapse, to niestety jakoś nie powaliła mnie na kolana.. Smile. The Eminem Show moim zdaniem najlepsza płyta, która jest często używana przezemnie. hehe
Ja go jakoś nie lubię, chociaż pierwsze płyty w miarę dobre. Warto dodać, że zaczynał robiąc horrorcore.
Według mnie dobry raper, ma dobre bity i flow, choć często irytuje mnie głosem.
"Lose Yourself", "Rainman" i " Till I Collapse" z Nate'm to dla mnie jego najlepsze piosenki.
Potrafi nawijać o polityce i innych pierdołach, czasem nawet wyzywa Dre'ja od gej'a, bodajże w w/w piosence "Rainman" ;]

Oceniałbym go na 8/10
(04-08-2009 17:03:06)Tobi napisał(a): [ -> ]czasem nawet wyzywa Dre'ja od gej'a, bodajże w w/w piosence "Rainman" ;]

Nie słucham tego rapera, ale dobrze wiem, że na pewno nie dissuje osoby, bez której w ogóle by się nie wybił, tym bardziej, że Dre wyprodukował ten track.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Przekierowanie