Bone thugs lepsi ale jak eminem jedzie z D12 to wychodzi naprawdęcośdobrego
D12 - Fight Music
Nie wiem jak można mówić że Eminem to najlepszy biały raper z kim on ma konkurować? Everlast? Yelawolf? proszę was Eminem jest jednym z najlepszych raperów jakich widział świat

Może kiedyś był dobry, ale dziś to... szkoda gadać.
(09-03-2011 22:55:38)Tobi napisał(a): [ -> ]Może kiedyś był dobry, ale dziś to... szkoda gadać.
Dla mnie on zawsze jest dobry i mam w dupie ten kawałek z rihanną
Ja ogólnie lubię Eminema, ale ten kawałek z Rihanną, jest dla mnie jednym z lepszych z "Recovery"

.
Cytat:Dla mnie on zawsze jest dobry
To tak jakbyś powiedział, że dla Ciebie
Michael Jackson zawsze był czarny. Ludzie się zmieniają, niekoniecznie na lepsze

(10-03-2011 20:13:17)Tobi napisał(a): [ -> ]Cytat:Dla mnie on zawsze jest dobry
To tak jakbyś powiedział, że dla Ciebie Michael Jackson zawsze był czarny. Ludzie się zmieniają, niekoniecznie na lepsze 
Eminem się zmienił, tak nie nagrywa już tak posranych tacków jak Big Weenie czy Ass Like That bo już nie bierze tabletek poszedł na odwyk na Relapse chciał pokazać Slima z Encore czy Eminem Show, a teraz zmienił styl na spokojniejszy
Ale tu już nie chodzi o styl, ale o samą warstwę muzyczną, bity.
(25-03-2011 17:16:41)Tobi napisał(a): [ -> ]Ale tu już nie chodzi o styl, ale o samą warstwę muzyczną, bity.
tak bity na jego ostatniej płycie to tragedia, zgodzę się z tym ale za to lirycznie płyta niszczy