G-funk.eu forum

Pełna wersja: DMX
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Tych psychofanów widzę kilku , ale DMX widzę nie robił afery i kontynuował koncert Smile
I tak powino być Smile DMX zresztą miał już niejedną przygodę ze swoimi "fanami" Smile
(01-01-2012 22:26:47)Nate napisał(a): [ -> ]Nowy album DMX'a zostanie wydany 26 marca pod nazwą Undisputed
Nowy album DMX'a zostanie wydany 26 marca pod nazwą Undisputed

wrrrrrr where mah doggz at?!

czekam! chyba jedyny album z eastu na jaki czekam Smile jarankooooo
czekam na jego płytę . Kiedyś się jarałem jego twórczością może teraz zajara mnie na nowo ? Oby tak bo na początek roku nie będzie miał raczej aż tak dużej konkurencji
No i bardzo dobrze już się nie mogę doczekać , mam nadzieję że będą bity Swizz Beatz

(07-01-2012 23:09:43)j5-E napisał(a): [ -> ]
(01-01-2012 22:26:47)Nate napisał(a): [ -> ]Nowy album DMX'a zostanie wydany 26 marca pod nazwą Undisputed
Nowy album DMX'a zostanie wydany 26 marca pod nazwą Undisputed

wrrrrrr where mah doggz at?!

czekam! chyba jedyny album z eastu na jaki czekam Smile jarankooooo

Oby go nie złapali w tym czasie... Tongue
Jak płyta będzie wydana - zamówię... Oby to był dobry sztos! Chociaż... po DMX'ie mogę się tylko tego spodziewać! Płyta mam nadzieję, że mnie nie rozczaruje.
Cytat:Make It Out / Last Hope
Kozak pełną gębą , oby były bity od Swizz Beatz , bo jego styl idealnie pasuje do DMX'a Big Grin
DMX wrócił do NY

Pojawiło się info o X'a na temat singla do Udisputed pt. I Donm't Dance do którego kręcony jest teledysk Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Przekierowanie