na wielkiejol.com mozna przeczytac o wfd teraz to scierwo. "Tede zostaje wykreowany przez wytwornie na ulicznego hardcorowca jak 10 lat temu." Lans sie nie sprzedaje dlatego wracaja do tego co wczesiej ale pelna komera pozostaje na dal pozatym nawet jesli muza bedzie na poziomie wiadomo ze nie szczera.
Wydzieliłem Twojego posta do oddzielnego tematu, tam piszemy o 2cztery7.
Marcin
Btw. Dziekowa Marcin dobry pomysl w sumie wpadlem na niego chwile pozniej ale widze moderatorzy nie spia

Pozdro
haha... szkoda że wam nie przeszkadza że Snoop kręci seriale o swoim życiu i rodzinie, ale jak w telewizji wystąpi polski klasyk to już lipa ;/ Uwierz mi że gdybyś słyszał Wuwua za moich czasów gdy wychodziło, to byś Tedego nie obraził, chociaż rap już robi słabiutki... On przynajmniej nie sprzedał tej muzyki i kultury jak sokół i nie jest tak perfidnie zakłamany...
WFD - zajebisty skład, legendarny na polskiej scenie hh. A co do kawałka "Od 99 płynę" jest b. dobry i "przywraca" nam stare czasy.
Lubie ten skład. Legenda polskiego rapu.
Numer napierdala zajebiscie trzyma forme a tedego szanuje za to co zrobil nie pochwalajac tego co robi obecnie jego juz to jebie robi to dla hajsu ale kazdy robi co chce Polska wolny kraj
btw pitu nie slucham snoopa i nie interesuje mnie co sie dzieje w innych krajach ;]
(29-04-2009 17:57:45)Massywny napisał(a): [ -> ]WFD - zajebisty skład, legendarny na polskiej scenie hh. A co do kawałka "Od 99 płynę" jest b. dobry i "przywraca" nam stare czasy.
Faktycznie zajebisty Polski skład. A co do "Już od 99 płynę" to rzeczywiście godny kawałek dokładnie jak pisze Massywny

Co sądzicie o nowym albumie WFD Prawdepowiedziafszy? Przesłuchałem i nie jest źle.5-6 kawałków na wysokim poziomie

(14-07-2011 14:27:58)mazitentyp napisał(a): [ -> ]Co sądzicie o nowym albumie WFD Prawdepowiedziafszy? Przesłuchałem i nie jest źle.5-6 kawałków na wysokim poziomie 
Większośc na wysokim poziomie.
Kawalki Zrobilismy coś ważnego,Nie Bądź tak sobą,Czarny i Biały,Gdzie tamte dziewczyny według mnie najlepsze na płycie.
Czekam na track o którym TDF mówił z udziałem gościnnym ale nie zdarzyli dodać bo za późno wysłali do nich.
(31-07-2011 21:26:30)mazitentyp napisał(a): [ -> ]większość? bez przesady
no ja sie jaram kawałkami :
Gdzie tamte dziewczyny,piątek,czwartek,nie bądź tak sobą,zrobiliśmy coś ważnego,Brudny rap,Być kimś w życiu,Miasto tonie w rapie czyli 8 kawałków na 13 dla mnie jest na dobrym poziomie.