G-funk.eu forum

Pełna wersja: Ulubieni Polscy raperzy ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
1.Hans
2.Liroy
3.Deep
Powiem wam tak nie jaram się zbytnio polski hip hopem ale jeśli mam już posłuchać przy blanciku albo przy piwku to Starą Moleste !!!!! Hemp Gru czasami ,Starego Tede z Wzgórzem ya pa 3 nie wiem może to by było na tyle! A obecnie to najbardziej lobię Peje z polskiej sceny hh no i jeszcze może BC , JWP i Hipotonie ! Wink
U mnie podobnie jak u Mysterio89OG - średnio się jaram polskim rapem.

Ale jak słucham to:
Ten Typ Mes, Flexxip, Emil Blef, 2cztery7 (polski g-funk).
U mnie jak już to Łona i OSTR, ale ekstremalnie rzadko
U mnie Łona też ekstremalnie rzadko, hehe.
Od polskiego hip-hopu zaczęła się moja przygoda z rapem i dlatego najbardziej sobie cenie K44 i Liroy'a, od tego się zaczęło.Na dzień dzisiejszy jedynie dają rade Peja, 52 Dębiec i Paluch z AIFAM, a reszty nie trawie. Onar wszystkie płyty stoi pod blokiem, ogólnie cała reszta daleko poleciała za kasa i w większości wydaja nie wiadomo co, oczywiście maja tez i dobre kawałki ale i tak gówno co słucham polskiego a jeśli już to Peje Palucha i 52.
1. Eldo
2.O.S.T.R
3.Liroy( tylko kilka [ WORLD IS A GHETTO mistrzostwo] kawałków bo reszta to dla mnie nawijanie o jakiś pierdołach chodzi mi tu o nuty typu [ chillout ] ale ogólnie szacun )
4.Peja ( lubię starsze płyty co do jego nowych produkcji mam mieszane uczucia )
A co do składów to :
1.Gramatik
2. wzgórze ya pa 3
3.trzeci wymiar
to by było na tyle chyba o niczym nie zapomniałem Wink
Kaliber 44
AbradAb (z K44)
Tede
Paktofonika
O.S.T.R.
Ja tam dość często słucham polskiego H-H. Ulubiony skład to K44. A raperzy to dAb, OSTR, Magik, Fokus, Joka, Rahim, Gural czasami...
Nie lubie polskiego rapu, ale jaram się OSTRym Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Przekierowanie