Powiem wam tak nie jaram się zbytnio polski hip hopem ale jeśli mam już posłuchać przy blanciku albo przy piwku to Starą Moleste !!!!! Hemp Gru czasami ,Starego Tede z Wzgórzem ya pa 3 nie wiem może to by było na tyle! A obecnie to najbardziej lobię Peje z polskiej sceny hh no i jeszcze może BC , JWP i Hipotonie !

U mnie podobnie jak u Mysterio89OG - średnio się jaram polskim rapem.
Ale jak słucham to:
Ten Typ Mes, Flexxip, Emil Blef, 2cztery7 (polski g-funk).
U mnie jak już to Łona i OSTR, ale ekstremalnie rzadko
U mnie Łona też ekstremalnie rzadko, hehe.
Od polskiego hip-hopu zaczęła się moja przygoda z rapem i dlatego najbardziej sobie cenie K44 i Liroy'a, od tego się zaczęło.Na dzień dzisiejszy jedynie dają rade Peja, 52 Dębiec i Paluch z AIFAM, a reszty nie trawie. Onar wszystkie płyty stoi pod blokiem, ogólnie cała reszta daleko poleciała za kasa i w większości wydaja nie wiadomo co, oczywiście maja tez i dobre kawałki ale i tak gówno co słucham polskiego a jeśli już to Peje Palucha i 52.
1. Eldo
2.O.S.T.R
3.Liroy( tylko kilka [ WORLD IS A GHETTO mistrzostwo] kawałków bo reszta to dla mnie nawijanie o jakiś pierdołach chodzi mi tu o nuty typu [ chillout ] ale ogólnie szacun )
4.Peja ( lubię starsze płyty co do jego nowych produkcji mam mieszane uczucia )
A co do składów to :
1.Gramatik
2. wzgórze ya pa 3
3.trzeci wymiar
to by było na tyle chyba o niczym nie zapomniałem

Kaliber 44
AbradAb (z K44)
Tede
Paktofonika
O.S.T.R.
Ja tam dość często słucham polskiego H-H. Ulubiony skład to K44. A raperzy to dAb, OSTR, Magik, Fokus, Joka, Rahim, Gural czasami...
Nie lubie polskiego rapu, ale jaram się OSTRym