z tego że już od ponad roku interesuje mnie Rock i Heavy Metal, przeczytałem książkę
"AC/DC : Elektryczne Kangury"
teraz zamierzam kupić i przeczytać następujace tytuły
-"Led Zeppelin : Kiedy Giganci Chodzili Po Ziemi"
-"Guns N' Roses : Patrząc Jak Krwawisz"
Ooo Original Gangster interesujesz się AC/DC

Klasyka też ich słucham

No,ale do rzeczy:Ja ostatnio dla relaxu przeczytałem Harryego Pottera.Wiem,może mnie wyśmiejecie ale postanowiłem go przeczytać

Też przeczytałem wszystkie części Potter'a

. Jak dla mnie nawet fajne

.
Ostatnio przeczytałem "Ostatnie życzenie" Sapkowskiego. Bardzo dużo dobrych opinii na temat twórczości Sapkowskiego słyszałem, dlatego jestem trochę zawiedziony. Teraz powoli kończę "Dragon age: Utracony Tron". Jak dla mnie fajna książka (przynajmniej jak na razie).
wrescie przeczytana - ogolnie klimat moze byc - duzo watkow i opisow postaci to moze imponowac ale jak to ostanio bywa u niego slabiutkie zakonczenie - oj slabiutkie nawet gorsze niz w '' Rece Mistrza '' a tam juz mnie rozaczarowal koniec
"Band Of Brothers" Stephen Ambrose
REWELA!
Kończę czytać Mistrza i Małgorzatę jak dla mnie bardzo dobra książka mimo, że nie lubię rosyjskiej literatury.
Dieter Noll "Przygody Wernera Holta"
niezła książka, pomijając komunistyczny bełkot w kilku fragmentach

Hmmm... ja przeczytałem "Metro 2033" (tak to na podstawie tej książki powstała gra o bieganiu w tunelach i strzelaniu do mutków

) KLsiążka bardzo mi się podoba

He, he teraz czytam Pottera V a następnie se przeczytam szóstkę.
Ostatnio przeczytałem "Adam Małysz: Moje życie". Ciekawa ksiązka, mozna sie posmiac w paru momentach