G-funk.eu forum

Pełna wersja: Co ostatnio przeczytałeś?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
z tego że już od ponad roku interesuje mnie Rock i Heavy Metal, przeczytałem książkę

"AC/DC : Elektryczne Kangury"

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcSFBcaj4SdBMdGma_idUye...mhjwZ_L50=]

teraz zamierzam kupić i przeczytać następujace tytuły
-"Led Zeppelin : Kiedy Giganci Chodzili Po Ziemi"
-"Guns N' Roses : Patrząc Jak Krwawisz"
Ooo Original Gangster interesujesz się AC/DC Tongue Klasyka też ich słucham Big Grin
No,ale do rzeczy:Ja ostatnio dla relaxu przeczytałem Harryego Pottera.Wiem,może mnie wyśmiejecie ale postanowiłem go przeczytać Tongue
(08-08-2010 10:28:05)Ice Cube napisał(a): [ -> ]Ooo Original Gangster interesujesz się AC/DC Tongue Klasyka też ich słucham Big Grin
No,ale do rzeczy:Ja ostatnio dla relaxu przeczytałem Harryego Pottera.Wiem,może mnie wyśmiejecie ale postanowiłem go przeczytać Tongue

Czemu wyśmiewać? Ja przeczytałem wszystkie części. Zachwycony nie jestem Tongue
Też przeczytałem wszystkie części Potter'a Smile. Jak dla mnie nawet fajne Wink.
Ostatnio przeczytałem "Ostatnie życzenie" Sapkowskiego. Bardzo dużo dobrych opinii na temat twórczości Sapkowskiego słyszałem, dlatego jestem trochę zawiedziony. Teraz powoli kończę "Dragon age: Utracony Tron". Jak dla mnie fajna książka (przynajmniej jak na razie).
[Obrazek: Pod-kopula_Stephen-King,images_big,7,978...-349-8.jpg]

wrescie przeczytana - ogolnie klimat moze byc - duzo watkow i opisow postaci to moze imponowac ale jak to ostanio bywa u niego slabiutkie zakonczenie - oj slabiutkie nawet gorsze niz w '' Rece Mistrza '' a tam juz mnie rozaczarowal koniec
"Band Of Brothers" Stephen Ambrose

REWELA!
Kończę czytać Mistrza i Małgorzatę jak dla mnie bardzo dobra książka mimo, że nie lubię rosyjskiej literatury.
Dieter Noll "Przygody Wernera Holta"
niezła książka, pomijając komunistyczny bełkot w kilku fragmentach Tongue
Hmmm... ja przeczytałem "Metro 2033" (tak to na podstawie tej książki powstała gra o bieganiu w tunelach i strzelaniu do mutków Tongue) KLsiążka bardzo mi się podoba Wink He, he teraz czytam Pottera V a następnie se przeczytam szóstkę.
Ostatnio przeczytałem "Adam Małysz: Moje życie". Ciekawa ksiązka, mozna sie posmiac w paru momentach Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Przekierowanie