G-funk.eu forum

Pełna wersja: Co ostatnio obejrzałeś?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: 34y4kdt.jpg] obejrzalem do 7 odc dobry serial porownuja go do filmu 300 , ale dla mnie 300 byl lepszy
[Obrazek: 8Mile.jpg]
Duzo slyszalem o tym filmie wiec postanowilem obejrzec. Niestety mialem wersje z lektorem i tlumaczenie bitew bylo do dupy. Undecided
Shooter, współczuje lektora. To musi nieźle psuć wrażenia z filmu. Ogólnie nie znoszę ani dubbingu (niech lepiej zostanie przy animacjach dla dzieci), ani lektora (niech lepiej w ogóle nie istnieje Wink).

[Obrazek: minority.jpg]

Film rewelacyjny, świetne kino SF. W końcu reżyserem jest Spielberg. Tom Cruise wypadł bardzo dobrze. Jak dla mnie 9/10. Polecam !
[Obrazek: clashoftitansnewposter2.jpg]

Uwielbiam mitologie grecka i bylam strasznie najarany na ten film ale wyszla im jakas kicha - zawod maksymalny, film ratuja jedynie efekty.. mozna obejrzec ale spodziewalem sie duzo wiecej - 6/10.
[Obrazek: The-Karate-Kid.jpg]
[Obrazek: koszmar_z_ulicy_wi%C4%85z%C3%B3w_article.jpg]
[Obrazek: min_duze_dzieci.jpg]
[Obrazek: posterdeathatafuneral.jpg]
[Obrazek: predators-2010-poster.jpg]

i jeszcze kilka kozackich filmów ale nie chce mi sie bawic z tymi okładkami
polecam dzisiaj film czwartek tvp 2 23.30

http://www.youtube.com/watch?v=PTEm2EwpUAk
(22-08-2010 13:24:09)Mietek23 napisał(a): [ -> ]Uwielbiam mitologie grecka i bylam strasznie najarany na ten film ale wyszla im jakas kicha - zawod maksymalny, film ratuja jedynie efekty.. mozna obejrzec ale spodziewalem sie duzo wiecej - 6/10.

Dokładnie. Film jest za krótki wszystko się dzieje błyskawicznie powinni to rozciągnąć na 3 godziny. Efekty spoko - mi się najbardziej podobały skorpiony bo były prawie jak z Fallout 3Big Grin
[Obrazek: 56906-01.jpg]

Wczoraj obejrzalem kolejny raz - naprawde zajebisty film z zakreconym scenariuszem i mega dobrym klimatem, polecamSmile!
;dddddd
[Obrazek: FridayMovie.gif]

Wszyscy juz pewnie ogladali wiec nie musze pisac ze film zarabisty. Big Grin
Przekierowanie