G-funk.eu forum

Pełna wersja: Czas wolny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Tak jak w temacie.Co robicie,gdy macie czas wolny tzn. nie uczycie się,nie pracujecie,nie macie innych obowiązków itp. itd. ???Jak spędzacie wolny czas ? Ja jeżdżę na BMX i oczywiście słucham rapu.Czasem pogram w piłkę,w babingtona również Big Grin,w koszykówkę,wyjdę z kumplami no i głównie słucham duuużo rapu.
Idę z dziewczyną, gram w csa , wychodzę z kumplami albo włączam gfunk i kładę się na łóżku z książką. W piłkę zdarza się grać chociaż już nie tak często jak kiedyś.
Melanżuje hahaha Całe Życie na Melanżu
Koszykówka, siłownia, wyjście na browara, i RAP RAP RAP
Najczęściej wychodze z kumplami na pole połazić, melanżuje tak z 2 razy w tygodniu, często gram w kosza, napierdalam w jakieś gry i tak to leci Big Grin
Trochę przy kompie, reszta czasu z ziomami xD
Counter-Strike, Piłka nożna, rap, wyjścia z znajomymi Smile
Ja to sobie gram w kosza lub siatkówkę czasem jakaś gra na konsoli , dużo muzyki słucham praktycznie wszędzie , a w weekend-owy wieczór to wiadomo '' browarek w ręku , tak chcę się zestarzeć '' Big Grin
od 1 wrzesnia 2009r. nie posiadam wolnego czasu xD rapu slucham w czasie nauki ,popoludniami gram w kosza albo cos trenuje (zalezy na co mam w danym czasie zajawke). We weekendy jestem parwie caly czas pod wplywem srodkow odurzajacych w postaci alkoholu albo ziola
Czas wolny spędzam najczęściej z moją kobietą kino coś Big Grin a w tygodniu jak nie ma roboty to melanże popijawy w soboty to wypad do klubu Big Grin No i co dziennie wiadomo moja ukochana muzyka nie wyobrażam sobie dnia bez odpalenia co najmniej kilku kawałeczków nawet jak jestem w terenie to ipod i lecimy Smile Rap to moja pasja !!!!
Stron: 1 2 3
Przekierowanie