G-funk.eu forum

Pełna wersja: Bandana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
czy jest jakis powod ze jakis raper nosi bandane np. na lewa strone albo do przodu czy cos takiego? to zalezy z jakiego wybrzeza jest czy jak mu sie podoba czy od czego? bo interesuje mnie np. dlaczego Nate Dogg nosi ja zawsze do przodu
Może z przyzwyczajenia Big Grin ??
Lewa strona = Crips. Cripsi noszą chusty z lewej strony, podobnie jak czapki przesuwają w lewo.

Za zakładaniem chusty do przodu nic się nie ukrywa, to po prostu jeden ze stylów wiązania.
@UP

Niekoniecznie do przodu nic nie oznacza. Pac zaczął tak nosić jako pierwszy raper i oznaczało to jego styl "Thug Life". Więc myślę, że dziś dalej tak jest.
ok dzieki Smile
W ogóle ja od kilku lat nie spotkałem nikogo w bandanie, chyba że pod czapką :/ kiedyś co chwilę się kogoś widziało.
W Polsce jest kretyńskie przekonanie, że jak ktoś nosi bandanę to udaje gangstera. Poza tym teraz moda się zmieniła i ubiór "hip-hopowy" już nie jest taki popularny.
Ja chodze w Duragu pod czapką i samą i Bandane tak samo
Ja mam bandanę niebieską i czerwoną, kolory nie są przypadkowe, ale oczywiście nie chodzi o to że chcę udawać jakiegoś GBig Grin Częściej noszę niebieską, po prostu bardziej mi się podoba, a jak ją już mam to na szyi.
Ja mam czarną i do przodu noszę ale raczej rzadko w niej chodzę
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie