G-funk.eu forum

Pełna wersja: Filmy z raperami
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Piszcie w tym temacie o filmach z raperami.
[Obrazek: 51J41TKX6ZL._SL500_AA280_.jpg]

Co myślicie o tym filmie??
Jak dla mnie to spoko nie było tam wielkiej ściemy dobra obsada, fabula filmu tez nie najgorsza, Wiadomo Snoop Do takich Ról pasuje idealnie reszta chłopaków tez dobrze zagrała,śmiać mi się chciało jak była akcja w tym pierdlu i uciekali stamtąd co drucikiem piłowali kraty hahahaha
Film nie najgorszy moja ocena 7/10 haha Big Grin jeśli ktoś nie widział to powiem że warto rzucić na to okiem
No film spoko ta ta scena z drutem była dobra jak cały film ocena 8,9/10
Brotha Lynch Hung: Now Eat
[Obrazek: Now%20Eat%20Poster.jpg]
Jak dla mnie kozacka komedia, można się dobrze uśmiać z idiotycznych sytuacji, śmieszne bo głupie Big Grin Big Grin Naprawdę polecam film, 9/10
[Obrazek: soul_plane.jpg]
Akcja filmu rozgrywa się podczas jednego z lotów nowo powstałej linii lotniczej, której właścicielem jest Nashawn (Kevin Hart). Do zbudowania i założenia tychże linii skłania go wypadek na pokładzie samolotu linii lotniczych, które nie zadbały o zdrowie jego ukochanego psa, a także źle potraktowały jego samego. Dzięki odszkodowaniu od tychże linii Nashawn wraz z kuzynem Muggsy'm (Method Man) buduje linie, które mają na celu zagwarantowanie klientom najlepszą zabawę oraz odpoczynek podczas lotu. Jednakże tego lotu nie zapomni nikt! W połowie lotu bowiem okazuje się, że kapitan samolotu Mack (Snoop Dogg) nie żyje! Na pokładzie znajdują się też m.in.: małżeństwo, szukające dogodnego miejsca do uprawiania seksu, była dziewczyna Nashawn'a, niewidomy mężczyzna, który "przez przypadek" maca stewardessy oraz jedyni "biali" ludzie na pokładzie, a mianowicie ojciec z nastoletnim synem, 17-sto albo 18-sto córką oraz z dziewczyna. Nashawn dwoi się i troi aby...przeżyć!
Film ze Snoopem i Method Men'em
Hahahaha Snoop jak w tym mundurze wygląda.
Ale nie tylko filmy ,dokumenty tez o ekipach itp wszystko co wyszło na DVD z raperami ;D
How High - Method Man i Redman. Film powinien zobaczyć każdy fan zielonego i dobrych komedii. Method i Red poznają się przed ważnym egzaminem dzięki któremu dostają się na studia do collagu, a co dzieje się potem każdy sobie może wyobrazić , tony zielska, najlepsze dziwki, grube imprezy. Nie będę rozpisywał się o nim bo to naprawdę dobra komedia a sposób w jaki zdali egzaminy godny podziwu.

[Obrazek: how_high.jpg]
Ten film to chyba wszyscy widzieli Big Grin
Chyba tak ,ale nie zaszkodziło napisać; d

Notorious

Film biograficzny opowiadający historię jednego z najlepszych raperów jakich wydała Ameryka. Temu forum nie muszę przybliżać tej osoby gdyż każdy go zna. Film pokazuję wiele nowych wątków w tej jakże barwnej ,ale i tragicznej historii. Każdy fan rapu powinien zobaczyć ten film polecam sam oglądałem w święta i scena kiedy strzelają na światłach do Biggiego nie ukrywam poruszyła mnie,ale jest także wiele scen które bawią . Mogę udostępnić linki do filmu na prv jak by co gorzej będzie z napisami bo nigdzie znaleźć nie mogłem.

[Obrazek: notorious-movie-poster1.jpg]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Przekierowanie