G-funk.eu forum

Pełna wersja: Coolio
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
http://www.g-funk.eu/coolio/
Co o nim sądzicie? Dla mnie bardzo dobry raper.
Poprawiłem błąd w nazwie tematu.

Dla mnie Coolio to przeciętny raper, ma na koncie kilka hitów i tyle.
jak dla mnie żadna legenda rapu, resztki szacunku mam do niego tylko za madd circle
Legenda nie ale raper dobry
Dla mnie jest bardzo średni.Posiada świetny głos,jednak nie pasuje on do jego flow.Dla mnie przeceniany przez niektórych.Najlepszy kawałek to oczywiście "Gangsta Paradise"
Jak dla mnie zajebisty raper! It Takes a Thief to mega kozak, szczególnie takie tracki jak County Line czy Hand On My Nut Sac. Na drugiej płycie trochę zwolnił tempo, ale też jest kozacka, szczególnie Geto Highlites, Gangsta's Paradise średnio mi się podoba (chodzi o kawałek). Na My Soul trochę się skurwił, ale kolejne płyty, szczególnie El Cool Magnifico o Return Of The Gangsta są świetne. Nowy album też dobry, ale nadaje się tylko na imprezę.
Dość dobry, chociaż jakoś nigdy się nie jarałem jego twórczością.
Mam podobne zdanie do MiMiego, świetny raper ze świetnym flow i głosem, wg. mnie jest jednym z najlepszych raperów w historii, It Takes A Thief i Gangsta's Paradise to jedne z najlepszych płyt jakie słyszałem, a reszta też stoi na wmiare wysokim poziomie!
Co tu dużo mówić, średniak z wpadającym w ucho głosem który świetnie pasuje do sposobu jego rapowania. Moje ulubione tracki to: "Gangsta's Paradise" oraz znakomity "C U When U Get There".
Jeden z moich ulubionych raperów. "Gangsta's paradise" to świetny album, prawie każdy utwór na wysokim poziomie, plus namiastka g-funku w niektórych kawałkach. Bardzo lubię tego gościa.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie