G-funk.eu forum

Pełna wersja: Mann
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mann to młody (91 rocznik) raper z Los Angeles. Steve Lobel jest jego menadżerem, a to jest typ który potrafi zrobić bardzo dużo szumu wokół nowych zawodników. Mann wydał do tej pory parę mixtape'ów plus krótki album Mann's World (z paroma g-funkowymi trackami).

Dwa jego najlepsze wg mnie tracki:

Obczajcie też jego ostatni teledysk (zwróćcie uwagę na wykorzystany sampel):

Nie wiem jak się dalej potoczy jego kariera, ale jakby nagrywał tracki w tym stylu to by było kozacko.
Znam track The Mack i naprawdę buja Smile
"The Mack" to naprawdę niezły kawałek. Zmusił mnie do przesłuchania pierwowzoru ("Return of the Mack"), którego nie znałem wcześniej. Swoją drogą oryginał jest świetny.
Przesłuchałem sobie ten jego albumik jakiś czas temu i moim zdaniem jest bardzo dobry! Koleś bardzo dobrze łączy typowo mainstreamowe brzmienie z klasyką i wychodzą z tego naprawdę fajne utwory na których nawet goście nie odstraszają - czekam na dalsze produkcje z jego udziałem.
Bardzo dobry kawałek z 50...
No ten kawałek z Snoopem i ten z 50 Centem bardzo fajny, a ten trzeci też. Nie wiem dlaczego myślałem, że to takie wyjątki w twórczości Manna, ale jak polecacie sprawdzić album to pewnie to zrobię Smile.
"The Mack" to niezły track, interpretacja legendarnego numeru "Return Of The Mack" Morrisona. Niezła jest też wersja z płyty PMX'a.
Kawałek z 50 trzyma poziom , The Mack również bdb , a Gold Herringbone z samplem z " Nuthin But a G Thang " absolutnie kozacki . Jeśli dalej pójdzie w tym kierunku będzie świetnie .
PS. Klip również mi się podoba Smile
http://www.worldstarhiphop.com/videos/vi...4Jlo2Pa1i1

Nowy track pt. "On Deck". Słychać, że chyba pracował nad flow ostatnio, ale ten bit i ogółem radio-friendly popowy vibe jakoś do mnie nie przemawia, chociaż jeszcze tak źle to nie brzmi.
Teledysk do Shaded Up Chillin:

Stron: 1 2
Przekierowanie