G-funk.eu forum

Pełna wersja: Ulubieni raperzy z East Coast
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Jest temat o ulubionych artystach g-funk'owych, to teraz przenieśmy się na inny side USA - wymieniajcie swoich ulubionych artystów ze Wschodu USA. Mile widziany ranking w stylu top 10 Tongue

moja lista:
1. Notorious B.I.G / Ol' Dirty Bastard
2. Jeru The Damaja / Big L
3. Canibus / KRS-One
4. Afu-Ra
5. Masta Ace
6. Craig Mack
7. Rakim
8. C-Rayz Walz
9. GZA / RZA
10. Craig G / Guru
Ol Dirty Bastard w ogóle to ja jestem wielkim Fanatykiem hahah WU TANG Clan i Całego Killa Beez Ale jeszcze dodam stare mobb deep, starego nasa,Methoda, Buddha Monk to podstawa,Tak samo RZA nie jaram się zbytnio East sidem poza Wu Tang Clan i całej Wu rodziny
hah ja też praktycznie z Eastu jedynie Wu, Gangstarr Foundation i Biggie, ale czasami też lubię sobie zapuścić East np Liquid Swords to absolutne mistrzostwo. A co do ODB to większego popierdola na Eascie nie ma, RIP, swietny rappa Big Grin
Styl pijanego mistrza ODB R.I.P tak samo się nim jaram jak Eaz'im To są dla mnie 2 największe postacie w historii rapu.No i jeszcze 2Pac oczywiście ale wole ich bardziej hehe
1.Notorious B.I.G(RIP)
2.Big L(RIP)
3.Big Pun(RIP)
4.ODB (RIP)
5.Method Man
Dla mnie East to:
1.Big L (Koleś jest nie powtarzalny drugiego takiego nie będzie )
2.Nas (Moim zdaniem ikona Nowego Yorku)
3.Biggie (Wiadomo rządził za życia na wschodzie szkoda że odszedł)
4.Gang Starr (Guru i Dj Premier To najlepszy duet jaki w życiu widziałem )
5. Mobb Deep (Płyta The Infamous to jest bez wątpliwości Classic!)
6.Public Enemy (Pionierzy East Coast najlepsza grupa ze wschodu )
7.Masta Ace (swoimi utworami tworzy nie powtarzalny klimat)
8.50 Cent (ale tylko jego najlepsze lata czyli do płyty Get Rich or Die Tryin włącznie)
9.Slim Shady ( Ten koleś jest nie możliwy Wink)
10.Wu-Tang Clan (jedna z najciekawszych grup ze wschodu)
Co do 50 centa muszę się z tobą zgodzić efil4zaggin dodam również że współpraca gaem-a z 50 była niczego sobie
Mój ulubiony side Tongue

1. Notorious B.I.G
2. Ol' Dirty Bastard
3. Big L
4. Jay-Z
5. Canibus
6. Big Pun
7. Masta Ace
8. Kool G Rap
9. Redman
10. Gang Starr
Notorious B.I.G.
Big L
Mobb Deep
Nas
Run DMC
Schoolly D
Notorious, Nas, Ghostface Killah, Redman,Method Man, Big L,Busta Rhymes.Gang Starr,Big Pun,Wu-Tang Clan,Run-D.M.C
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie