Witam.Proponuję dodać nastepujące działy
Ogólnie o G Funku
Tracki
Albumy
a prócz tych proponuję dodać jeszcze dział Freestyle
Dodałem "Ogólnie o g-funku".
Do czego miałyby być dział tracki, albumy, freestyle?
Freestyle - Żeby powalczyć ;] wiesz chyba o co biega
a albumy żeby oceniac tam albumy

Albumy można pod tematem konkretnego artysty oceniać.
A co do freestyle:
Ktoś jeszcze chce taki dział?
Ogólnie zrobić dział download i tam wrzucać albumy tracki teledyski filmy, od razu tam można by było wrzucać swoje oceny. I jeszcze zrobił bym działy o rożnych stylach West, East, South i reszta, żeby można było w tych działach swobodnie dyskutować o raperach i grupach
Hmmm z tego co wiem to raczej nie będzie a raczej na pewno nie będzie działu download!
Ok skoro to nie wypali to ja sadze ze w dziale Ogólne nawijki o hip-hopie konieczna jest segregacja na wybrzeża, wtedy by było ładniej i przejrzyściej bo tak jak wszyscy zaczną srać w tym jednym dziale o west east south czy north to będzie niezły burdel.Taka jest moja uwaga.
Działu "download" z nielegalnymi plikami nie będzie - strona i forum utrzymują się z reklam, a regulamin zabrania umieszczania reklam na stronach z taką treścią.
Dział "Ogólne nawijki o hip-hopie" podzielony.
Co myślicie o dziale "Własne produkcje" (można nieco rozwinąć), w którym forumowicze mogliby prezentować przykładowo swoje produkcje (bity...), a także publikować różne porady z tym związane.
Jeżeli będą jeszcze jacyś chętni to tak, ale wtedy rozszerzyłbym to na "własna twórczość".